црни салонки со каишка дали би можела да ги носам во овој период со кратки шорцеви ( тексас, бели ) а горе со некоја кошулка или маичка ??
Прашање за феминките кои се најупатени во модните трендови... Navy Polka Dots фустан демоде или не Нешто во овој стил... И со што би го комбинирала? Корални или шеќерно - розови штикли, односно масивен ѓердан во една од тие бои, би можело
Пробав да прикачам некои слики со комбинации,но нешто неможе.. Јас би искомбинирала со крем ташна и штикли.Накит ептен малку,може алка бисери или нешто ептен нежно.Според мене самиот фустан е доволен,не треба да се накинџурува со многу нападни додатоци. И воопшто не е демоде. пс.не сум најупатена во модните трендови,но сакав да ти дадам совет,се надевам не е на одмет
sakam vecer ovaa kombinacija da oblecam so mislite? Crna suknja so visok struk..i belo mailce(kako eklano e)
Разбиј монотонија, додај барем уште една боја. Ако немаш чевли во боја , носи црни но стави накит и чанта во друга боја да не си се во црно бела комбинација .
фустанчево планирам да го носам со крем чевли и крем чантичка. од страна на накит појма немам ,дали да носам ланче или не ,ако носам каква боја? крем ,бакарно нешто или ништо?
Mногу убав фустан Јас не би ставила ланче. Ако косата ти е собрана,стави некои впечатливи обетки.Ако не,не ставај. Можеш некоја алка или саат,ништо повеќе. И да,ако ставаш алка,нека биде крем,или нешто како бојата на фустанот.
Можеш ланче крем боја,алки и впечатливи обетки(ако ти е собрана косата) ,ако ти е пушена косата можеш нежни обетки.
МИ ТРЕБА СОВЕТ Ај фрлете му око на фустанчево што го носам на сликава и кажате ми да не е глупаво дека е во онаква боја, другарките ми викаа многу било како униформине од вработените во Комуналец а сакам да го носам за излегување пошто многу ми е на кеф некако...Ве молам дадете ми ваше ИСКРЕНО мислење..