мене ми се допаѓа,премногу , да си го носиш прекрасно ти стои баш дека исончана,не сум те замислувала вака
Не би ни помислила да не го носам фустанчето, многу е убаво и убаво ти стои. Носи си го и не ги слушај другарките.
А можеби и ти љубоморат другарките Како и да е да си го носиш преубаво се вклопува бојата со исончаната кожа
Бојата е преубава, а и самото фустанче ! Обавезно да си го носиш, не ги слушај другарките. Спојлер Ако не го сакаш, слободно дај ми го мене
Девојки, дали вие би ја носеле кошулава? И како би ја искомбинирале? Сликана сум со црн градник, но секако ако би ја носела, би носела бел. Ми требаа идеи бидејќи ја имам облечено само еднаш и се мислам дали пак да ја облечам..
Хахаха леле луге не можам да поверувам колку љубоморни и глупави суштества постојат(ова за другарките твој)...на не сум офф топик фустанчето ти стои препрепрекрасно! И прекрасно ти е искомбинирано со штиклите! Само напред..ако ти речат уште еднаш речи им ма ако ке ги шетам ѓубрињата заедно со мене шега!
Да можеш да ја искомбинираш со фармерки,црни хеланки или некои црни стегнати панталони и некои сандали со платформа или пак ако сакаш ниско со балетанки
јас би ја носела на црни хеланки и црни салонки дури иградникот црн би го остаила, исто можеш и на фармерки да ја носиш, или на ментол боја пантолони или вакви можеби и на некоја тесна суќна би одела со впечатлив накит, но за тоа не сум сигурна
Навистина не знам твоите другарки од кај го извадиле тоа, мене воошто не ме потсетува на униформите од комуналец! Прекрасно ти стои, носи го обавезно со самодоверба!
Ваков фустан добив на подарок, лани. Е сега прашањето ми е дали е на мода да се носи фустанот, бидејќи долу,каде што се црвените линии (има и стрелка) фустанот е како балон Иста форма, боја, должина .. Да сте на мое место дали би го носиле, и доколку е така кажете ми со што би можела да го комбинирам Спојлер од глава до пети Спојлер инаку фустанот е за зима,има многу време дотогаш,но јас да прашам,покуса да не останам
јас би го носела со салонки и накит во иста боја(било која) и плик ташничка секако, но би го носела за нешто посвечето така