Што знам дали може, да го отшивам нема шанси да се замарам со тоа, ама ако некад ме фатат бубачките да го носам ќе го потвиткам делот да не се гледа тоа многу. Абе зелена сум била у главата, па у зелено цела за матура, ко од марс падната
Многу работа е да го вадиш светлото зелено. Плус сатенот не излегува никогаш од мода ама треба да внимаваш со што би го искомбинирала. За со фармерки не не сум ама ич да се комбинира.
Девојки јас ова го носам само во лето и сега размислувам дали може да се искомбинира со хулахопки и со одоздола обична црна маичка или боди со долги ракави што мислите вие? (ракавчињата се пумпарести па мислам дека нема да се гледа дека ракавите ми се од маичката туку како да се целосни) Знам дека сликите се мали, ама мислам дека сепак добро се гледа м?
^ Битер-грл, а зошто маичка со долги? Ако го носиш за вечерни излегувања, можеш и така да си го носиш, ако е со кратки ракави. Или ако веќе не сакаш по кратки да го носиш, можеш одозгора нешто да облечеш што ќе ти разбие монотонија. Мене идејата да го носиш со нешто одоздола баш не ми се допаѓа.
Епа тоа е работата што ретко одам во дискотеки и ноќни клубови (во тој случај би ги оставила ракавите така како што се) За одозгора немам некое штосно палтенце сем ракави кои не одговараат баш на ова (и тие се кај рамениците пумпарести) мислев за вечерни излегувања ама на по мирни местенца а на такви по кратки ракави периодов ќе ми биде ладно. Затоа ич незнам како да го искомбинирам горниот дел
И јас како Hipica сум да го носиш без блузиче со долги одоздола. Хулахопки можеш да облечеш, мислам дека убаво ќе изгледаат, само мој предлог гледај да не бидат црни и со дезен. Онака, дебели и обични.
Барам совет од вас...Ќе ме биде ли да одам со вакво фустанче (ептен му удрив мерак) за на летна свадба на отворено
Е сега или да фаќам патот за Штип и да го купам или да експериментирам да го шијам...ако била некоја од вас во аутлетот на Астибо во Штип па уште и да го видела дали го има...
Мене ова палто ми е ептен шик.Несекојневно и уникатно,многу ми се допаѓа.Зошто залена боја да не е модерна? Јас би носела вакво и со фармеки и со црни панталони и црни салонки. Јас сакам работи кои се издвојуваат од едноличнота,а ова е нешто такво.
Росоњерке, за саковцето... Да може некако тие деловите долу што се посветло зелени да се отстранат и мислам дека ќе биде супер. Јас, како што веќе спомна една форумџика, би го комбинирала со крем боја... А за тоа дека е сатен.... што има врска? Ти сигурно нема да го облечеш за прошетка покрај кеј.
Росоњерка се гледа дека палтото е одлично изработено. Мене боите не ми се допаѓаат, но може да изгледа убаво ако само тоа отскокнува во гардеробата, а другото е посмирено. Би сакала да го облечеш и да се сликнеш, се кладам дека поубаво изгледа кога е облечено.
Девојки вака сеа.Во плакарот на мајками најдов една кошула црна и цела чипка,морат под неа да се носит нешто.Со ракавчина кратки е и може да се носи закопчана со сите петлици,а може и на едно петличе па изгледа и како наметка така.Мое прашање е со што би изгледало најубаво да ја искомбинирам?Фала однапред
Можеш врз кошулата да облечеш џемперче на закопчување.Така немораш одоздола ништо да носиш ,а во зависнот од тоа за каква прилика ти е ,може малце пораскопчано џемперчето за посекси варијанта ,или па позакопчано за потренди варијанта
Па би можела со некој корсет црвен или црн или пак кремаст. Ако немаш корсет би можела со некоја обична маичка на рамки или на кратки ракавчиња.И доле да носиш тесни фармерки или пак црни панталони, салонки во бојата на маичката или пак црни . Или пак некоја суќна поелегантна, не мора да е црна ама еднобојна да е. Еве ти предлози.
Ај мене да ми помогнете. Вака сакам да носам лила хулахопки , кафеави чизми ,сукничка од темен тексас,кошулка карирана (значи во коцки со различни бои ама најмногу ја има лила бојата) и да ставам ли кафеав каиш на кошулата. Или дајте некој предлог сакам чизмите,хулахопките и сукничката да ги носам.
супер се боите ама каишот стави го на гајкие од сукњата ако има, а не врз кошула, сукња и кошула со каиш не ми одговара, можеш каиш врз кошула ако кошулата е долга и ја носиш со хеланки или фармерки!