Па и не се баш boyfriend jeans, тесни се, залепени за ногата, а сандалите немаат ништо на нив, ремчињата се обични, црни Штознам
Со каква боја на маичка да го искомбинирам палтенцево? Во план ми беше да го носам на фармерки, и ниски патичиња. Но се двоумам за бојата на маичката? Спојлер Инаку на тетка ми е палтово, на нејзе и било веќе мало, па си го земав јас, многу ми се засвиѓа.
Може бела маичка, истотака може бела со некоја street, hipster апликација, тегетна, сивка, црна, темно розева, корална.
Сепак мислам, дека нема да биде супер комбинација, можеби ако сандалките беа со штикла, можеби ќе беше по штосно.
Црно бела рамбовка дали повеќе одговара со светло кремасти кратки пантолони или со фармерски кратки пантолони?
Одговара и со кремасти и со фармерски. Мое мислење е ако имаш црни или бели кратки панталони уште повеќе би одговарало
Имам црни, но не сакам премногу во црно да бидам. Значи, одговара со двете, ама и јас мислам дека поинтересно е со кремастите
richgirl998, мене би ми изгледало добро и со двата пара, но сепак повеќе сум за фармерска. Некако со кремовите, ми идат три мирни бои , а со фармерска поштосно ќе изгледа. mili4ka123 - Црвена, розева, сина темно, бела, црна, кремова, сива. Мислам со овие би изгледало најдобро. Убавко е палтенцето, баш ми се допаѓа. Primrose.x - Мене повеќе ми се допаѓа предлогот да ги ставиш врз пантолона, отколку да ги свиткаш. Да го немаше горниот дел, да не беа високи, според мене убаво би стоеле со свиткани пантолони, но вака треба повеќе да ги свиткаш за да ти се познава горниот дел. lana.del-rey - Фустанчето не е лошо, но според мене не е за на свадба. Некако ми е обично, не дека неможе обично да се направи убаво, но мене не ми е едноставно. А и, ако си пишала во темава за да добиеш мислење, навикни се да добиваш и критики и пофалби. Не ведаш, дај ми пари ти, не одам. Ако ти рече некој дека не си убаво облечена за научилиште, следниот ден да не ќе дојдеш гола ?
Па со некоја блузичка може розева,жолта,бела,црна и некои убави балетанки или сандали ако сакаш ниско или некои штикли или некои сандали на платформаако сакаш високо инаку шорцов е многу се убав
Со бела или розева блуза и сандали (бели, црни, розеви или ако носиш чанта, бојата можеш да ја одбереш спрема неа) И да, прекрасни ти се панталоните