Јас би носела црни штикли. Стои и со балетанки,но мислам дека е поубаво со повисоки штикли,ќе ти ја отцрта фигурата и поженствено ќе делуваш
I jas mislam taka so stikli bidejki mi e za na rodenden kaj kerkami i plus imam visok kg. pa visoki najubavo e sega kakvi ???? mi se vrtat vakvi niz pamet samo crni , bi odgovaralo li ? http://www.aliexpress.com/item-img/siby ... 61245.html
Не сум сигурна дали сумсфатила добро, како балон е баш ?Горе поширок и надолу пак тесен? Јас сум за да го стесниш долу и да биде обично мало црно фустанче ,може и ракавчињата да се преправат како кимоно да дојде кое ќе може да се комбинира на милион начини , доколку се одлучиш за елеганција и класика со масивен ама мнооогу масивен гердан од бисери во едно 4-5 слоја со црно пликои црни или крем салонки , доколку сакаш да вметнеш живост може со некое златно каивче на половината од оние што се носат сега или пак обично каивче така на златно со некое плико исто како каивчето , каивчето пак може да биде и во боја , а може и едноставно со некои впечатливи штикли и плико и минимален накит , за напред кај ракавчињата и околу стеснувањето за вакво нешто мислев
Среќен роденден и од мене П.С Епа нека престанат да ти се вртат Фустанот е интересен, шик и убави неутрални бои, ама за штиклите две големи не! Подобро нешто малку повисоко, дефинитивно отворени а може и да се отворени и позади (slingback). Или нај на крај, класични балетанки, кои истотака можат да се отворени. Ама за примерот, no no. Од аспект на боја, црни, а може и кремасти, па дури и темно кафеави.
Девојката спомна дека планирала да купи фустан но не и се давале пари а не дека моментално нема , плус таа праша што мислиме и тука нема бегање од темата ние најискрено и притоа културно кажавме што мислиме , јас ниту сум имала намера да ја навредам , ниту да ја онерасположам ,а и немам намера да ја лажам и тоа не се лоши коментари , не напишавме ништо во стилот нормална ли си ,ужас е ова или не знам што. Никој не спомна фармерки , јас спомнав панталончиња и тука има голема разлика , а има голем избор на модели коишто се баш и посвечени и прикладни за такви прилики , едноставно некои луѓе не сакаат фустанчиња, а и не стои секому , сите по секоја цена мора да сме во фустан на свадба ? И ве молам доколку не ви е пријатно да слушате туѓи мислења нема зошто да ги барате , сепак не треба одма да се напаѓаме зошто не го делиме истото мислење .
Кога и да ги погледнам жолтите штикли, само -не- ми се врти низ главата, ама кога веќе праша каков фустан со нив, eве може фустан со ваков дизајн, иако можеш да ги вклопиш во аутфит кој вклучува панталони http://www.jcrew.com/womens_category/dr ... /47714.jsp
Не дека е лош како таков , само ти предложив стеснување бидејки има повеќе можности за комбинирање и повеќе ке си го износиш , според мене
Најмногу ќе ти одговараат црни штикли. И тие што ти се вртат низ глава се убави. Еве предлог и од мене Спојлер И среќен нека и е роденденот на твојата ќерка
Ваша помош ми треба На ова фустанче подобро би одговарале овие штикли затворени што сум на сликава или пак отворени на полна пета....на огледало и едните и другите добро стојат но се двоумам..тие на полна пета се поудобни и ногата ти се луфтира Вие што мислите што е подобро?
Ни тие ни тие. За таков тип на фустанче, вакво нешто: http://www.lyst.com/shoes/giuseppe-zano ... antracite/ Занчи, тренди рамни сандали, некои поедноставни детали, ама шик.
Според мене можеш бели рамни или црните со штикла, оние полна пета дефинитивно не Негледам зошто НЕ бели рамни кога има бели цветчиња на фустанот?? Дури и би ти рекла бели рамни избери за да ги отвориш малку боите мн е темно вака со црното, а лето е