Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Пластични се, прават ранички на почетокот додека да ги навикенеш, јас имам нешто слично, само не како апостолка тука како балетанки се од вака гума-пластика, али мене ми се прецакани.
    Зашто само за на плажа глупости, ту бре ама сте официјани, што носите за некои свечености се прашувам балски сатени или не знам што.
    Убаво ти рекоа, за дневни комбинации ми се сосема нормално и повеќе од океј, комбинации со сите шорцеви, памучни здолништа, фустанчиња летни лепршави,маички,па и со фармерки зашто да не.
    Убави се преубави да ги носиш ич да не му ја мислиш...

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Мене ми прават уште, но јас го најдов решението. Ставам малку ханзаплас на тоа кај прстите што е, незнам како да го наречам. Не цел ханзаплас, го сечам таму кај тоа памукчето, и му оставам од страните малку леплива трака. Не ми се познава, а и подобро се чувствувам.

3. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Јас овие би ги носела за на плажа. ;)

4. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Irrepleceable прашува како да ги носи, а не каде. Јас не знам зошто сите и одговарате само на плажа па на плажа.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  5. s.t.a.r.s.h.i.n.e

s.t.a.r.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    28
    најубаво е со бели штикли или балетанки и бисерчња на врат... дамски

6. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Не се согласувам. Вака повеќе би демоде и vintage изгледало, отколку тренди. Може да стави кафеаво каишче (тенко, никако дебело) и балетанки, или пак кафеави сандали (штикла). Уште по шик би било доколку вметне црвен тон, односно чевлите и каишчето да бидат во црвена боја. Така ќе го неутрализира принтот, а истовремено ќе освежи и ќе биде уште повеќе забавно за носење.

7. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Не сваќам што побогу и е идеата на феминкава?? На секое мислање од друг да пишува дека не се согласува како да ни е гајле дали таа се согласува или не :?: :?:
    Ааа да и секако никако не заборава на кафената боја :!: - оди со се
    Едноставно не сваќам

значи ова е форум јас мислам дека фустанчево оди со бело, ти со кафено, некој трет со жолто, во ред е секој од нас да си пише мислење ама не и да го наметнува своето мислење повторуваики се по сто пати и негираики ги мислењата на другите како што правиш ти
    Да не бидам офф да се вратам на фустанчево
    Јас би го носела со секаква боја, бело,црно,црвено,шеќерно розе, корал,крем(нуд боја [​IMG] макар што не ти ја многу препорачувам го убива фустанчево ) што сакаш, само земи ташничка со иста боја и помасивен накит со иста боја и тоа е тоа

8. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    Ги порачав од човек што прави чевли по порачка, и кога ми го донесоа, ќе паднев во несвест колку ми се грди и плус како сум ја одбрала најгрдата розева боја некако ми е демоде избледена, поубаво изгледаше кога ја видов и цел месец ги скрив да не ги гледам да не се нервирам за потрошените пари, не знам ни на што да ги носам, помош феминки, дајте ми идеа барем да им направам нешто да ги офарбам со некоја боја или идеа како би можела да ги носам...

Прикачени фајлови:

• IMAG1197.jpg
      IMAG1197.jpg
      Големина на фајлот:
      225,1 KB
      Прегледи:
      185
  9. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    феминки може да ми дадете некои идеи за комбинирање на бели тексас панталонки(кратки) со висок струк?
    не сум во можност да ставам слика од нив,се извинувам :)

10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Зашто толку комплицирате со толку едноставни парчиња облека?
    Шорц е, со што се не може да се носи....

Значи сите маички кои ги имаш, кошулки, топчиња, буквално со се.
    Па бел, што боја тешка си одбарала што не иде со ништо ;)
    Бело е соврешно за летно време, посебно ако си поцрнета, баш убаво стои.

Не ми е јасно нависитна некои од вас какви совети давате колку да се напише нешто, не зашто гледате тоа да е навистина така.

На sweet-cherry и Dog-lover им се допаѓа ова.
  11. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    ^ Бидејќи се бели одат ама баш со се,лесни ти се за комбинирање :) еве ти неколуку слики :)

Прикачени фајлови:

• images (24).jpg
      images (24).jpg
      Големина на фајлот:
      9,5 KB
      Прегледи:
      176
    • images (23).jpg
      images (23).jpg
      Големина на фајлот:
      10,4 KB
      Прегледи:
      176
    • images (22).jpg
      images (22).jpg
      Големина на фајлот:
      7,9 KB
      Прегледи:
      176
    • images (21).jpg
      images (21).jpg
      Големина на фајлот:
      8,1 KB
      Прегледи:
      176
    На sadgirl21 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. andrijance90

andrijance90 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    мене не ми се до толку грди како модел ама незнам зашто си одбрала розева боја :D дали можи да се преправат кој знае, али можиш да ги носиш со фустанче некое белко така, со розе каишче, розе нокти шо знам :wasntme:

13. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Ти благодарам за одвоеното време да напишеш и ти нешто.
    Инаку барам слики за да видам како би изгледало,зашо не сум храбра за да комбинирам бел шорц.
    А далеку од тоа дека намерата ми е само така да напишам нешто,т.е да бидеме директни зголемување на бројот на мислењата.
    Благодарам уште еднаш, поздрав

14. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^ Последната реченица не се однесуваше на тебе, ама ако си ја имаш мувата на капата... :wasntme:
    Ете дог-лавер била пофина од мене ти постирала убави слики па нека ти користат.
    Само уште не ја сваќам која би била храброта за да комбинираш кратки панталончиња па бели.
    Посмело малку, или па имаш и таква шанса на гугл да напишeш САМА white shorts combination, не мора се на готово нели :)
    Затоа што тоа би била и нашата помош.

15. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Еве некои идеи од мене.
    :)

На sadgirl21 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Па не се до толку грди...Ако веќе не сакаш да ти се гледаат облечи си подолг цветен фустан и готово! Ем тие нема да се гледаат ем ќе можеш барем некако да ги носиш. ;)

На бело се одговара.Што и да облечеш ,каква боја и да биде ќе одговара.

17. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    feminium Ејјј welcome back! Мислев, по последниот пат кога напиша, си реков, лелее туу отиде девојчето. Можеш слободно што сакаш тоа да си напишеш, таман работа ;)
    Не сакам и да помислам, со ќе беше да немаше опција скриен текст. :)
    Ама немој ич со мене да се замараш :*

18. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Морам да се сложам со Hipster. 8)
    Јесте дека темава е за помош, ама мајке ми претерувате. Како да искомбинирам бели, како кратки фармерки ? Жити се, како ги комбинираш долгите фармерки ?

Прашајте ајде како да ги искомбинирате новите чорапчиња Adidas :^)

На DAngel и Hipster им се допаѓа ова.
  19. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    споилеров е бидејки сум офф за што многу им се извинува на другите форумџики
    статива душо ни под разно не би се вратила во темава, случајно видов како и на други форумџики им контрираш на мислењата и морав да прашам како може некој да има толкава желба да доминира во дискусија(да не речам да биде досаден)
    Секако дека можам слободно да си напишам што сакам исто како и ти, но на што ќе личи темава ако го пишувам тоа по сто пати- како што правиш ти?? Тоа стои дури и во правилникот на форумов еве прочитај и самата и ќе сватиш дека твоето однесување е сосем спротивно од ова

Сега да не биде мислењево залудно потрошено да се вратам на комбинирањето
    розевите штикли јас исктено не би ги носела вакви какви што се, можеш пример да им залепиш по една машничка напред или некако да ги преуредиш ременичките,можеш да ги обвиткаш со лента и истата да ја врзиш во машна на страна или одзади или пак офарбај ги во 2 бои пример розевото и црна
    е сега навистина незнам колку ова би функционирало, сепак најлено е да ги носиш со долг фустан или суќна(можеш бела, розе, црвена како што пишал некој погере, и нагоре маичка)[​IMG] нешто вака, штиклите нема многу да се гледаат

Прикачени фајлови:

• fdgdf.JPG
      fdgdf.JPG
      Големина на фајлот:
      72,9 KB
      Прегледи:
      283
    На japanize му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Воопшто не сакав да доминирам ниту пак слично. Кога го дадов моето мислење за не- за бели балетанки, ти веднаш одговори "не гледам зошто да НЕ", со големо не, при што јас морав да ти објаснам зошто јас така мислам, бидејќи сепак станува збор за мода, а не за љубовни теми. Второ можам слободно да го кажам своето мислење, па дали тоа вклучува согласување или не. А сега кој се како огномет веднаш ќе се налути од едно мое несогласување, негов избор.