Убаво ти напоменале дека белата боја се комбинира со сите останати, но како и да е еве нешто и од мене. Се надевам дека ќе ти се допадне Спојлер Ако не ти се допаѓа бојата можеш да ги исфарбаш со лак за нокти , но тоа ќе биде прилично тешко Затоа најдобро со долг фустан Предлог: Спојлер Искрено се надевам дека Ви помогнав.
Леле, па преубави се зошто ти се толку грди, и бојата, пастелни мои омилени. Можеш да ја носиш со минт (тиркиз), бело итн.
Бојата и не е толку лоша. Не е демоде, не се секирај. Би дошла како неутрална нежна розева, слично на беж. Мене само дизајнот на чевлите не ми се толку многу свиѓа, ама мислам дека само ти фали добра соодветна комбинација за нив, и полека полека ќе ги засакаш
Одговара ли крем фустан со цветови без прерамки, кафеав каиш и накит и крем балетанки и ташничка? И растурени локни фризура? За на илинден, на излегување
Мислам дека ти ја видов комбинацијата прееска ја имаше постирано во др. тема, и не е лошо, баш симпатично. Само плик ташната не ми се мн. допаѓа, ем е малку преголема за изгледот, па можеш некоја помала, па може и дури ваква:
Женски дајте ми некој совет како мозам да сеоблецам за прв ден од сколо нисто немозам да склопам како сто треба. Мозенби малку е офф топик ама немаврска
Сега точно баш и не можам да одговорам, бидејќи и јас самата не знам како ги наоѓам, онака спонтано, и ги зачувувам во компјутерот
Ако некој не разликува oд "oблечи го истото" и "инспирирај се", не е мој проблем. Најнормално дека devil-angel нема да облече штикли за на школо
можеш да ги носиш на секоја поелегантна комбинација, на пример со црно фустанче и штикли и нив и уште некој детал сличен на обетките.
^Мене некако ми е фустанот доволно шарен, и јас не би му додала накит.. можеби некоја подебела црна или бела алка.
Фустанот сам по себе е впечатлив,ланчето само ќе биде вишок,т.е пренатрупано ќе изгледаш,нападно. Подобро стави некоја по едноставна нараквица