Добро е. Комбинацијата ќе биде супер, нема за што да се грижиш. Не заборавај да додадеш некое парче накит (пр. тренди обетки со часовник).
http://data.whicdn.com/images/35179020/ ... _large.jpg Имам вакви слични хеланки ии...незнам со што друго да ги искомбинирам освен со еднобојна бела или црна блуза ?!
Најинтересно е пр. со некоја бела маичка со некој здебелен црн натпис и црвени чевли. Инаку можеш фармеско палтенце+маслинесто зелени патики, кошулка (пр. бебешко сина или мастило сина, пастелно жолта или зелена+кафеави чевли).
Најдов иљада комбинации ама не сакаат тука да се постираат, отвори гугл и пиши black and white striped leggings chicisimo и оди на слики ке ти даде 10000 идеи па одбери си, според тоа што имаш облека на располагање
Oк фала инаку дали ќе одговараат со сиво-сини патики (една боја е таква некако мешана нез )а врвците се така портокалово-цвенки ?
дали ваков модел на фустан, одговара со овој каиш од Асос да го порачам, или да си барам вакво тенко златно каишче?
Девојки викендов сум на свадба, па сакам да ве прашам за мислење. Сакам да носам бело фустанче класично е тесно, да комбинирам со минт зелени сандали и плик ташна во иста боја како сандалите. Дали ќе одговара и дали да носам бело фустанче, некои велат глупаво е да си облечена во бело кога и невестата е во бело. Што мислите , а многу сакам да го носам.
Слободно носи си го, бело со минт зелено баш освежително. А што има врска што е бело, па сигурно нема да те помешаат со невестата. На мојата свадба имаше во бели фустани па тоа не ми е сметало. Убаво да си поминеш
^^ Да зошто да не носи гии заедно. Инаку јас ќе ве замолам да ставите комбинации со кошула врзана да е за над блуза така нешто
Идејата ти е супер само би ти препорачала да ставиш некоја златна белегзија и некое убаво златно ланче (синџир) Инаку не е глупаво воопшто,слободно носи