Можеш да ги комбинираш со повеќе бои, но не со многу светли и нападни. Пробај со неутрални бои. Секако и со црна боја нема да погрешиш.
Според мене можеш со некое црвено фустанче тесно и црвен кармин и да ставиш некој убав накит. Можеш и со црно фустанче,бело...можеш со сите бои + некој добар накит и тип топ
Кафеавото,а посебно ваква боја стои на се затоа што се слични со бојата на кожата .Можеш да ги носиш со секакви бои и секакви комбинции т.е поелегантни комбинации.Можеш да додадеш ташна со ваква боја и спремна си за кафенце излегување.... Ти кажувам од искуство имам штикли иста ваква боја и не се плашам да облечам комбинации со црна,црвена,жолта боја поззз
И кога се во мода,без разлика маици, блузи, панталони не ми се допаѓаат и не би ги облекла никогаш,незнам таков ми е вкусот можеби А додека асесори со анимал принт обожавам,и пнекогаш ги вменувам ама гледам умерено оти ако се претера и со нив ,смешно ми делува.
Мене ми е некако демоде тој принт, а и онака не ми се допага и мислам дека не би облекла нешто вакво. Можеби до вкусот е.
Јас мислам дека не се во тренд. Се сложувам со другите,некако се поретко и поретко се носи тој принт,веќе станува демоде. Сепак се работи за вкусови.
Во скоро време сум на свадба и планирам да го носам овој фустан За накит се одлучив за златна нараквица и ланче. Е сега немам поим какви чевли би одговарале на оваа комбинација. Секој предлог е добредојден
devojki.... da ve prasham, dali bi mi odgovaralo ako nosam krem baletanki i da gi kombiniram so kafeava tashna bela koshula i temni farmerki?
Како да искомбинирам ташна чија основа е крем,а рачките и други ситни детали и се карамел боја? Станува збор за голема ташна. Прашувам за некоја едноставна,денска комбинација,ама што нема да е премногу на крем зошто имам блед тен и не ја сакам многу.