Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Уууу каква комбинација ми светна во глава за ова палто :inlove: просто се заљубив.
    Цефка фармерки, што е можно потесни....
    Некоја кремаста блузичка, чизми на висока штикла (по можност кафени) и се разбира палтово ;)
    Топ комбинација :*

На frutini, Primavera и koritsaki им се допаѓа ова.
  2. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    девојкиииии сакам да носам бело тексас елече е сеа незнам дали со црна маицка со прерамки или со кратки ракавцинја

3. techno-house

techno-house Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    Подобро би изгледало со ракави :)

4. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Дефинитивно со маичка со ракави, инаку би изгледало како чичковците што работат на градежни проекти кога е многу топло во лето, бела маица и оние плавине пантолани комбилизон одозгора :lol:

5. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Девојки, црно плишано струкирано тесничко сако со што да го комбинирам?? Некако ми е како за посвечени прилики плишот, не ми дава многу можности за комбинирање, или па може да се носи за секој ден?? Што мислите? ДАјте некој совет наваму :)

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Па речиси со се, баш се модерни плишаните сакоа.
    Не се срами да го комбинираш и онака сега е неговото време.
    Jaс би рекла на се што мислиш дека оди со сако, облечи го, плишот само те ограничува во зависност од сезоната, зашто е типичен зимски материјал.

[​IMG][​IMG]

На frutini и Nina24 им се допаѓа ова.
  7. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Фала ти Rossonerka за коментарот, баш очекував ти да ми одговориш, ти си ни моден гуру на фарумов :) Баш како на првата слика е моделот, само покружен е изразот на јаката (незнам дали така се вика :D ) . Убави комбинации си ми постирала. Би ги носела сите и сигурно ќе ми помогнат при комбинирањето. Само не би ја носела таа со белите панталони, лично мене не ми се допаѓа.

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Pecurce

Pecurce Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    7
    Како да искомбинирам тиркизни салонки со светкава панделка. :)

9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.440
    Допаѓања:
    91.721
    Со црно, ама можеш слика да постираш, па да видиме поубаво за какви салонки прашуваш.

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ И патем... каква боја е панделката?

11. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.978
    Допаѓања:
    26.361
    Си купив црно, едноставно фустанче, со кратки ракавчиња и долго е до колена (нешто како на Тренди последното постирано).

Планирам да го носам на посвечен настан, со салонки, ама, се мислам каков накит и какви хулахопки да облечам ? Не сакам црни , за да не бидам скроз црна.. Некои предлози?

(ке го сликнам фустанчето па ке го постирам набрзо)

12. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ^^ облечи си хулахопки со дезен или од оние од колекцијата од пенти со една линија од странаили позади на ногата, а накит можиш некои бисери да ставиш бели и сиви и црвен кармин стависи,црвен лак!можеш да комбинираш и со нешто чипкасто, венче за на глава, некој лента и таква алка з н рак во комбинција со црвени штикли ако имаш, нели е основата црна лесно можеш да направиш многу комбинација, па сликни се да видиме ;)

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Вечер сум на роденден во кафана па по кафиќи после...
    Ее сега имам едно фустанче ( ново и омилено ) го имам носено на свадба ( не личи како за на свадба ) штосно е, темно сиво со гол грб напред растресено....Го имам носено со сиви чизми до под колена и иста таква сива нијанса како чизмите каиш ( значи две нијанси на сиво )....и сиви хулахопки како фустанчето нијанса ( со црни не ми одговара пошто го затвараат, а нога боја не носам ) Добро ли е вака ?
    И плус ќе носам црна кожна јакна, црна кожна ташна и сакав црни кожни нараквици? Дали одговараат ?
    На чизмите и каишот има нитни а има и на ташната и нараквиците...? Да носам или пренатрупано е?

14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Мене не ми се допаѓа што си цела во сиво и фустан и чизми и хулахопки, ама штом не сакаш црни ниту месо боја, тогаш носи така :)

15. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Па и мене не ми се допаѓа иако фустанчето е ептен темно сиво а каишот и чизмите светло сиво....темно сиви ми се и хулахопките ( ама со црни не одговара ама ич, а нога боја што знам никогаш не сум носела )
    Друга комбинација не знам...затоа и побарав помош...може некоја подобро ќе смисли :)

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.674
    Допаѓања:
    8.706
    Квин,а да облечеш црни високи или ниски чизми? Така нема целата да бидеш во сиво :)

17. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    На ниски црни одговара го имам носено за Н.Год. црни над колена што се....ама тие не ми се за искачање а високи црни имам до глужд и некако не ми се носат ( ама ќе морам изгледа ) Овие ми се нови па дали двапати ги имам облечено :rofl: Ни ја не знам што сакам... :$

18. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
  19. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974

Со некое џемперче одозгора би било мааалкуцка подобро.... :?: ама најдобро би ти било со кошулка некоја и марама :)

20. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    а и заборавив да кажам дека и елече одозгора имам.. ај ќе ги сликам подобро и ќе постирам :)

edit:
    еве слика :?:

Прикачени фајлови:

• Photo-0215.jpg
      Photo-0215.jpg
      Големина на фајлот:
      97,5 KB
      Прегледи:
      210