Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Discussion in 'Мода и стил' started by FBI, Dec 27, 2010.

1. FBI

FBI Популарен член

Уууу каква комбинација ми светна во глава за ова палто :inlove: просто се заљубив.
    Цефка фармерки, што е можно потесни....
    Некоја кремаста блузичка, чизми на висока штикла (по можност кафени) и се разбира палтово ;)
    Топ комбинација :*

frutini, Primavera and koritsaki like this.
  2. ludacaa

ludacaa Истакнат член

девојкиииии сакам да носам бело тексас елече е сеа незнам дали со црна маицка со прерамки или со кратки ракавцинја

3. techno-house

techno-house Истакнат член

Подобро би изгледало со ракави :)

4. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Дефинитивно со маичка со ракави, инаку би изгледало како чичковците што работат на градежни проекти кога е многу топло во лето, бела маица и оние плавине пантолани комбилизон одозгора :lol:

5. Nina24

Nina24 Популарен член

Девојки, црно плишано струкирано тесничко сако со што да го комбинирам?? Некако ми е како за посвечени прилики плишот, не ми дава многу можности за комбинирање, или па може да се носи за секој ден?? Што мислите? ДАјте некој совет наваму :)

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Па речиси со се, баш се модерни плишаните сакоа.
    Не се срами да го комбинираш и онака сега е неговото време.
    Jaс би рекла на се што мислиш дека оди со сако, облечи го, плишот само те ограничува во зависност од сезоната, зашто е типичен зимски материјал.

[​IMG][​IMG]

frutini and Nina24 like this.
  7. Nina24

Nina24 Популарен член

Фала ти Rossonerka за коментарот, баш очекував ти да ми одговориш, ти си ни моден гуру на фарумов :) Баш како на првата слика е моделот, само покружен е изразот на јаката (незнам дали така се вика :D ) . Убави комбинации си ми постирала. Би ги носела сите и сигурно ќе ми помогнат при комбинирањето. Само не би ја носела таа со белите панталони, лично мене не ми се допаѓа.

rossonerka likes this.
  8. Pecurce

Pecurce Истакнат член

Како да искомбинирам тиркизни салонки со светкава панделка. :)

9. marama

marama Форумски идол

Со црно, ама можеш слика да постираш, па да видиме поубаво за какви салонки прашуваш.

10. Hipica

Hipica Форумски идол

^ И патем... каква боја е панделката?

11. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Си купив црно, едноставно фустанче, со кратки ракавчиња и долго е до колена (нешто како на Тренди последното постирано).

Планирам да го носам на посвечен настан, со салонки, ама, се мислам каков накит и какви хулахопки да облечам ? Не сакам црни , за да не бидам скроз црна.. Некои предлози?

(ке го сликнам фустанчето па ке го постирам набрзо)

12. Lina24

Lina24 Истакнат член

^^ облечи си хулахопки со дезен или од оние од колекцијата од пенти со една линија од странаили позади на ногата, а накит можиш некои бисери да ставиш бели и сиви и црвен кармин стависи,црвен лак!можеш да комбинираш и со нешто чипкасто, венче за на глава, некој лента и таква алка з н рак во комбинција со црвени штикли ако имаш, нели е основата црна лесно можеш да направиш многу комбинација, па сликни се да видиме ;)

KuklickaSk likes this.
  13. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Вечер сум на роденден во кафана па по кафиќи после...
    Ее сега имам едно фустанче ( ново и омилено ) го имам носено на свадба ( не личи како за на свадба ) штосно е, темно сиво со гол грб напред растресено....Го имам носено со сиви чизми до под колена и иста таква сива нијанса како чизмите каиш ( значи две нијанси на сиво )....и сиви хулахопки како фустанчето нијанса ( со црни не ми одговара пошто го затвараат, а нога боја не носам ) Добро ли е вака ?
    И плус ќе носам црна кожна јакна, црна кожна ташна и сакав црни кожни нараквици? Дали одговараат ?
    На чизмите и каишот има нитни а има и на ташната и нараквиците...? Да носам или пренатрупано е?

14. femina90

femina90 Популарен член

Мене не ми се допаѓа што си цела во сиво и фустан и чизми и хулахопки, ама штом не сакаш црни ниту месо боја, тогаш носи така :)

15. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Па и мене не ми се допаѓа иако фустанчето е ептен темно сиво а каишот и чизмите светло сиво....темно сиви ми се и хулахопките ( ама со црни не одговара ама ич, а нога боја што знам никогаш не сум носела )
    Друга комбинација не знам...затоа и побарав помош...може некоја подобро ќе смисли :)

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Квин,а да облечеш црни високи или ниски чизми? Така нема целата да бидеш во сиво :)

17. Queen.S

Queen.S Истакнат член

На ниски црни одговара го имам носено за Н.Год. црни над колена што се....ама тие не ми се за искачање а високи црни имам до глужд и некако не ми се носат ( ама ќе морам изгледа ) Овие ми се нови па дали двапати ги имам облечено :rofl: Ни ја не знам што сакам... :$

18. bona

bona Популарен член

19. Doozy

Doozy Форумски идол

Со некое џемперче одозгора би било мааалкуцка подобро.... :?: ама најдобро би ти било со кошулка некоја и марама :)

20. bona

bona Популарен член

а и заборавив да кажам дека и елече одозгора имам.. ај ќе ги сликам подобро и ќе постирам :)

edit:
    еве слика :?:

Attached Files: