Уууу каква комбинација ми светна во глава за ова палто просто се заљубив. Цефка фармерки, што е можно потесни.... Некоја кремаста блузичка, чизми на висока штикла (по можност кафени) и се разбира палтово Топ комбинација
девојкиииии сакам да носам бело тексас елече е сеа незнам дали со црна маицка со прерамки или со кратки ракавцинја
Дефинитивно со маичка со ракави, инаку би изгледало како чичковците што работат на градежни проекти кога е многу топло во лето, бела маица и оние плавине пантолани комбилизон одозгора
Девојки, црно плишано струкирано тесничко сако со што да го комбинирам?? Некако ми е како за посвечени прилики плишот, не ми дава многу можности за комбинирање, или па може да се носи за секој ден?? Што мислите? ДАјте некој совет наваму
Па речиси со се, баш се модерни плишаните сакоа. Не се срами да го комбинираш и онака сега е неговото време. Jaс би рекла на се што мислиш дека оди со сако, облечи го, плишот само те ограничува во зависност од сезоната, зашто е типичен зимски материјал.
Фала ти Rossonerka за коментарот, баш очекував ти да ми одговориш, ти си ни моден гуру на фарумов Баш како на првата слика е моделот, само покружен е изразот на јаката (незнам дали така се вика ) . Убави комбинации си ми постирала. Би ги носела сите и сигурно ќе ми помогнат при комбинирањето. Само не би ја носела таа со белите панталони, лично мене не ми се допаѓа.
Си купив црно, едноставно фустанче, со кратки ракавчиња и долго е до колена (нешто како на Тренди последното постирано). Планирам да го носам на посвечен настан, со салонки, ама, се мислам каков накит и какви хулахопки да облечам ? Не сакам црни , за да не бидам скроз црна.. Некои предлози? (ке го сликнам фустанчето па ке го постирам набрзо)
^^ облечи си хулахопки со дезен или од оние од колекцијата од пенти со една линија од странаили позади на ногата, а накит можиш некои бисери да ставиш бели и сиви и црвен кармин стависи,црвен лак!можеш да комбинираш и со нешто чипкасто, венче за на глава, некој лента и таква алка з н рак во комбинција со црвени штикли ако имаш, нели е основата црна лесно можеш да направиш многу комбинација, па сликни се да видиме
Вечер сум на роденден во кафана па по кафиќи после... Ее сега имам едно фустанче ( ново и омилено ) го имам носено на свадба ( не личи како за на свадба ) штосно е, темно сиво со гол грб напред растресено....Го имам носено со сиви чизми до под колена и иста таква сива нијанса како чизмите каиш ( значи две нијанси на сиво )....и сиви хулахопки како фустанчето нијанса ( со црни не ми одговара пошто го затвараат, а нога боја не носам ) Добро ли е вака ? И плус ќе носам црна кожна јакна, црна кожна ташна и сакав црни кожни нараквици? Дали одговараат ? На чизмите и каишот има нитни а има и на ташната и нараквиците...? Да носам или пренатрупано е?
Мене не ми се допаѓа што си цела во сиво и фустан и чизми и хулахопки, ама штом не сакаш црни ниту месо боја, тогаш носи така
Па и мене не ми се допаѓа иако фустанчето е ептен темно сиво а каишот и чизмите светло сиво....темно сиви ми се и хулахопките ( ама со црни не одговара ама ич, а нога боја што знам никогаш не сум носела ) Друга комбинација не знам...затоа и побарав помош...може некоја подобро ќе смисли
На ниски црни одговара го имам носено за Н.Год. црни над колена што се....ама тие не ми се за искачање а високи црни имам до глужд и некако не ми се носат ( ама ќе морам изгледа ) Овие ми се нови па дали двапати ги имам облечено Ни ја не знам што сакам...
сдп ( ) може ли да се носи ролка и марама, нешто слично на оваа --> http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 29,r:1,s:0 или не делува убаво?? што ми препорачувате?
Со некое џемперче одозгора би било мааалкуцка подобро.... ама најдобро би ти било со кошулка некоја и марама
а и заборавив да кажам дека и елече одозгора имам.. ај ќе ги сликам подобро и ќе постирам edit: еве слика