Не мора да значи дека ако се лаковани мора строго fancy да се облекуваш, ама секако сега не можеш да ги третираш како толку обични. Секако дека ќе стојат на фармерки, и тоа многу добро да ти кажам, така ќе има некој сексапил во елегантност измешан. Најдобро е да вниманието го насочиш кон комбинирањето на горниот дел. Таму да ја погодиш работата и се ќе биде совршено. Ако сакаш можам да ти наведам долу примери за инспирација
Не оти се чизмички, интересно е бидејќи се кратки, но мислам дека крзното така по ја кочи работата, ги дефинира како позимски
Ох, плиииз, колку што читам на форумов важиш за некој чие мислење за модата го ценат така што, сејв ми, плиз
Дечки, ве молам помогнете ми.. имам еден корсет сатенски со монисти од предната страна, незнам со што да го искомбинирам
Eве неколку примери, и за малку по дотерано но и за малку по кежуал. За нагоре, секогаш можеш да вклучиш некое добро сако или пак класично џемперче
Бела кошулка со фармерчиња + старки и интересна ташна. Џемперчето со фармерки и некои високи чизмички + иста боја ташна. Кошулка со јака со нешто украсена + бордо детаљи.
Тргнувајќи од самото парче, класично е и со одлична боја. За да ја прекршиш неговата едноставност, но без притоа да му ја нарушиш класиката, секогаш решение ќе бараш најпрво во разновидните аксесоари, кои пак можат да се вклопат во комбинација со уште плус додатна кошулка одоздола. Кошулката, за да биде изгледот поуникатен и поинтересен, не мора да биде во стандардната бела или црна боја. Напротив, може да го смениш и материјалот со додавање на фармерска. Или принт! Принтот дефинитивно ќе ја воведе невообичаеноста, но сепак ќе изгледа складно. Од друга страна пак, може и да биде некоја сосема спротивна боја. За аксесоарите, убава марама со контрасен ефект, statement ѓерданчињата, или секогаш некој брош во некои забавни но шик тонови, малку поразличен избор. Но, блуската можеш и да ја поврзеш со акесоар кој притоа нема да стои на самата таа, т.е некои впечатливи обетки, примерно пердувестите, секако ништо претерано.
значи вака цури комбинацијава е за излегување ама јас морам да изглеам сјајно ке има некој спешл таму ама и да не се примети дека сум се дотерувала толку хахаха вака имам пастелни салонки ко розе крем нешо таа ташничката кој ми ја има видено комбинацијата ке се сети розе со златно од страна и фармеки ама едно шо преубаво стојат тесни и фенси сеа проблемот ми е комбинација за горе дајте некоја идеја за кошулка блуза да се стокмам навремено
Ми текнува и на ташничката, како и на твојата градба, така да мислам избереното тесни фармерки+нежните салонки одлично ќе ти стои, секси но classy. За нагоре, мислам дека класична но шик бела или црна кошула ќе ти биде сигурен избор. Но, ако сакаш малку и да си поиграш со комбинацијата, еве ти неколку парчиња, за инспирација
Од аспект на бои јас би одела со бордо и кафено, или пак бордо и црно. На пример : кафеави панталони, бордо блуза, зелени чизми, кафеава ташна, тенко зелено каишче и кафеав накит.
Бордо, кремово, тексас, светло кафеаво, темно сино, сиво, светло виолетово, жолта есенска. Фармерчињата од оваа комбинација, последнава, со бела кошула, со крзнен елек, со туника, со сако, каивче некое.
Јас сум за црно-бели комбинации во кои штиклите ќе отскокнуваат Или класика, all black, или ако имаш парчиња да изведеш all white.