Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.399
    Допаѓања:
    126.738
    Дајте предлог за некоја интересна комбинација :) :$

Прикачени фајлови:

• hmprod.jpg
      hmprod.jpg
      Големина на фајлот:
      10,3 KB
      Прегледи:
      291
  2. sercee

sercee Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    25
    So sto boja na stikli da kombiniram...i dali da stavam nakit srebren ponezen ili samo so po vpecatlivi obetki ?

Прикачени фајлови:

3. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.325
    Допаѓања:
    17.883
    Мене ми се свиѓа. а исто така можеш и со црни салонки да го комбинираш. одлично ти стои ;)
    А јас сакав да прашам дали е срамота да ја носам сукњава на мои 20 години? :?: пошто е под колена. Во живо е многу поубава и поелегантна :)

Прикачени фајлови:

4. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602
    Праска боја кошула со бели туфни (кои не се премногу изразени)
    Крем панталони, црно џемперче, црни чизми, црн капут.

Далии да носам така?

5. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Мене не ми се допаѓа светли пастелни тонови да се затворат со црна боја. Праска со крем многу ми се допаѓа, но ако ставиш црно џемперче на крем па и црни чизми + капут, некако не ми иде ќе те затвори. Но сликај се па да видиме. Подобро ќе биде за да се коментира :)

6. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Кошулата и панталоните да,ама црната боја во овој случај не.Ако веќе сакаш потемно тогаш кафеаво,иако со крем најдобро ке стои.

7. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602
    Немам време за да сликам па да ставам слика. Инаку фала на советот, ке го сменам џемперот.

8. temjanuskaaa

temjanuskaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    773
    Veki4kaa сукната ти е баш убава и со многу работи можеш да ја комбинираш арно ама гледам дека си слабичка а и млада си така да мислам дека мноогу поубаво би ти стоело ако ја однесеш сукната на кратење немора многу барем малце над колената ем ќе ти личи на годините ем ќе ги истакнеш нозете имаш што да покажеш :) затоа уживај не се покривај многу зашто еден ден кога ќе бидеш во поодминати години ќе ти биде мака зашо кога си била млада си носела нешто што можеш да го носеш и како постара...користи си ја младоста максимално еве на пример јас си имам 22 год речиси 23 и сеуште си носам кратко користам додека уште можам за долги работи има време....инаку немој да ме сватиш погрешно убаво ти стои сукната само малце би те правела постара ако не ја скратиш....се надевам дека ти помогнав :)

9. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.940
    Допаѓања:
    3.902
    Јас сакам да прашам дали е ладно времево за вакво елече, да го искомбинирам со кожна јакна може? М? :wasntme:

Прикачени фајлови:

10. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602

Ако начекаш ден кога нема да врне/вее носи го ама преку ден само. Некако елече и кожна јакна ми се повеќе за во есен или пролет. Баш за во зима не ми е. Но ете ако ти е мерак можеш да си го носиш но така за преку ден.

11. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.940
    Допаѓања:
    3.902
    fala a bas sega gi dobile vo mana fashion :D i gi.vidov epten mi se dopadna. da ne ima nekoj drug nacin za nosenje na vakvo elece :?: so ogled na toa sto se dobieni vo zimska kolekcija, pa si vikam mora da moze da se nosat sega cim gi dobile sega :rofl:

12. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602

Тие можат да се носат ако мислиш дека доволно ќе те стоплат. Не викам јас дека срамота е да го носиш, убаво изгледа и топло но дали навистина топлат? А кога врне јас не би го носела само за да не го уништам од што ми изгледа премногу нежно.

Прикачени фајлови:

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. macence4

macence4 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    416
    како да го искомбинирам фустанчето(мене ми е кратко ко туника ми иди )[​IMG]

14. andrijance90

andrijance90 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    јас мислам дека можи да го носиш одоздола со ролка, кошулка а одозгора да си облечеш капут :^) поправете ме ако грешам ама така видов една девојка во кафик :D а пред некој ден видов една што носеше над кожна јакна ама елекот и беше на врзвување а овој на сликата не е, така да ке треба да си земиш некоја сатенска лента во кафена боја на пример и да го врзиш :wasntme:

15. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602

На пример со дебели црвени хеланки и исто такво џемперче.
    Или пак стави го во фармерки и одозгора облечи што сакаш, црно е се одии на него.

16. clock.pot

clock.pot Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    335
    !!!

17. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Црни подебелки хулахопки,црно џемперче и кратки црни чизмички со врвки.За накит,интересно би изгледало со оние прстен-мустаки :D Само да не сфатиш дека мора вака да се облечеш,само идеја ти давам :)

На clock.pot му/ѝ се допаѓа ова.
  18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    си купив темно розово фустанче,еднобојно,има загушена јака,а над градите има чипка во истата боја,надолу е тесно и малку наберено и е со долги ракави,па сакав да прашам дали да го носам со црни хулахопки и дали да ставам некое ланче или каиш и во која боја да бидат,бидејќи сдакам да го искомбинирам за излегување

19. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Не би ти препорачала црни хулахопки, ниту било какви во боја. Ланче нема потреба да ставаш а за кајш само некој дискретен, може да биде црн.

На esperansa777 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Здраво девојки, како и што да искомбинирам со фустанов (штикли, шминка, лак, накит, кармин, хулахопки и тн.) вино боја е, сакам да бидам посебна на новогодишната ноќ :$ :$ Ви благодарам :*

Прикачени фајлови:

• DSCN0410.jpg
      DSCN0410.jpg
      Големина на фајлот:
      173,7 KB
      Прегледи:
      446
    • DSCN0411.jpg
      DSCN0411.jpg
      Големина на фајлот:
      233 KB
      Прегледи: