alexsandraa- Според мене многу убаво би изгледало доколку е искомбинирано со крем боја. Хулахопките нека бидат месо боја, кремави штикли. Од накит стави обетки, некои нежни, и плус алка или впечатлив прстен. Накитот нека биде на златно. Ноктите можеш да направиш некоја комбинација од бојата како фустанот + некои детали со златни светки. А доколку немаш крем штикли,тогаш можеш и со црни. За накитот истото би важело,нека биде на златно. А ноктите, можеш истиот предлог од погоре, но и плус да додадеш црна боја, или наместо црвената,црна.
alexsandraa - Леле бе, ептен ми е новогодишно фустанчево. Преубаво е, мислам ептен е погодено за таа вечер. Мој предлог е со нешто златно но не премногу, на пример можеш црни штикли, црна ташна со златни нокти (ако ставаш) и златен накит. Доколку не ти се допаѓа таа комбинација, можеш со кремово како што ти предложија и месо боја хулахопки, иако можеш и со темно сино нешто или со тиркизно. Црвено и тиркизно одат. За косата незнам што сакаш, но според мене за да не ти се мрси, а и да не изгледаш многу свечено можеш во коњско репче или некоја бушава пунча, не свечена. Се надевам ти се допаѓаат предлозите, па те чекаме во модни критики да ни ја постираш потоа.
Ти балагодарам и тебе, дефинитивно се одлучив, ќе комбинирам со златна и црна боја како што кажавте, фала многуу, и да секако ќе постирам. Сакам и да прашам дали одговараат вакви чизми на овој фустан
ми треба професионална помош фустанов Спојлер http://www.hm.com/gb/product/16269?article=16269-A сакам да го искомбинирам со ланче и алка нешто како на сликава, црно сиво и црвенки бисерчиња, без тоа машната целото ќе биде со топчиња и алката и ланчето и црни салонки како на сликава само машничката е од напред, е сега оти е ладно сакам да носам и некакво сако или незнам нешто одозгора, што да биде??, фустанчео е сиво од некој растеглив матријал со кожни ленти од старанаат можете да го видете на hm т.е. во спојлер ај ве моолам совет и помош како да го сколопам сево ова, што да исфрлам додадам, какво сако/палто..што да земам
Мислам дека одлично си испланирала како да го носиш фустанчево. Јас не би отфрлила ништо, и би го носела со црно сако.
Фустанчето е добро. Има допир со елегантното, но еве јас прво ќе кажам како јас би го искомбинирала. Бидејќи не е толку свечено, а некако го гледам во тој рокерски шик стил, јас би го искомбнирала со еве палтенце како првото. Кратко кожено, fierce. А надолу едни кратки штосни чизмички или салонки. Во однос на твојата комбинација, мислам дека ланчето е сосема во ред. Малку разноврсност и впечатлива уникатност му додава на фустанчето. Не за чевлите. Тоа е тесно, и следејќи ја линијата на нозете, долу треба да заврши со некој малку построг дизајн, а не ваквиот, кој одговара на фустанчиња што од половината надолу се рашируваат. Наместо нив, едни најобични салонки подобро ќе ја завршат работата, еве подолу во примерот, па дури вклучив и во други бои, за да видиш дека може и такви да одговараат. Така склопено, по твојата замисла, треба да се додаде сако, а сметам дека најдобро е некое што ќе те дефинира и даде израз и тебе и на фустанчето, а не да стои така преопуштено, при што треба да се обрне внимание на материјалот.
Женски дали се носат антилопски чизми ? Под колена, ниски(доле се како тие на 2та слика), малце ко набрани со 1-2 ременче на нив? Нешто слични на овие...
Црно фустанче? Да ми кажете како се комплет да искомбинирам (шминка, нокти, штикли, ланче, кармин, нараквици, чанта) Мислам ова најлесно е за комбинирање, ама сепак се плашам да не направам утка.
феминки, ќе ве молам за совет. Во петок бранам дипломска и врска немам што да облечам. Дали да биде некој фустан или нешто посеризно( панталони, кошула итн). Немам ништо купено затоа и ве молам за ваша помош, да ми дадете некој предлог. Однапред ви благодарам
Dali ke odgovara crna tesna sukjna so vakva koshula, samo druga boja, za nova godina? da ne izgleda mnogu letno? Ako mozhe nekoj predlog za so sto drugo mozhe da se iskombinira?
Ovaa sukna so shto da ja kombiniram?za nova godina mi e i imam 15 godini https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... Pe3KqHAP2w
young.lady - Со тоа што напиша дека имаш 15 години, јас добив впечаток дека не сакаш да изгледаш постаро ниту естравагантно. Јас би ти предложила да искомбинираш со некој бордо корсет или тиркизен, може и црн, сив, кремов, бел, со интересно ланче, кратко, значи само кај вратот и нешто салонки, штиклички не многу високи од 15 цм. Можеш врз корсетот да носиш сако, мене ми се допаѓа суќна со сако. Еве во споилер сликички некои: Спојлер EleonoraLovato - Па кошулава е летен модел, а со суќната само повеќе ќе добиеш летен изглед. Голи нозе + голо стомаче и раменици .. Не ми е баш за нова година соодветно (иако идат и поразголени). Ќе ти предложев со елек некој фармерски + фармерки, но се добива многу каубојски изглед. Незнам ..