Многу убави комбинации, ти благодарам многу! Јас имам сличен модел на фустанче како тие со прерамки што се, се одлучив тоа да го носам со штикли и ке најдам нешто за одозгора, сепак мн ми помогна во изборот јас па мислев срамота ке биде да носа дустанче без ракави
Мило ми е што помогнав, па сликај с и објави да те видиме во Модни критики...Поздрав и убаво да си поминеш
Вакво фустанче и црни салонки, со какви хулахопки би одговарало? Јас сум за месо боја а мајка ми е за црни. Што мислите вие?
Можеби не е прашањево за тука,ама не знаев каде да го поставам. Утре ќе одам на кафе и искрено ништо не ми доаѓа на памет што би можела да облечам,некако не можам да искомбинирам нешто...затоа би ве замолила за помош,што да облечам? Благодарам однапред
девојки незнам кај да пишам па ај најдов тука да прашам, вака имам свадба уште 15 дена па си купив фустан црн, хулахопки црни и штикли, знам се е црно ама ќе комбинирам накит и ташна др боја, па сега проблем е со штиклите мн се убави али мајка ми и брат ми ми викаат дека многу сум висока во нив , јас сум 1.69 а штикли доста високи ко 2 метра сум, па незнам што да правам??? еве и слика од нив ако се гледа зошто од тел сум..
Значи oд ваквото размислување не знам дали има нешто поaпсурдно. Што има врска aко си висока? Cлободно носи ги
со штиклите висока, јас барав само совет дали би изгледала така ко за 2 метра, а на сликата се гледат од страна, а иначе се високи
Девојки му се намерачив на едни чевлиња како што се носеа со златно капаче напред кај прстите... Сакам за нг да си ги земам..Се носат уште такви или ќе се зафркнам?
Искомбинирав поелегантно кошулче со црни елегантни панталони но и покрај големиот број на чевли чизми испадна дека нема што да носам,освен едни црно-крем салонки со малку отворени прст а ќе одам на име значи во затворена просторија ке бидам,незнам дали да ги носам помош????
Немаш гајле, има многу повисоки девојки од тебе па носат штикли ко ништо. И моделите се високи па кај сте ги виделе без штикли. Гледај ги како модно парче, ќе те прават поженствена, не гледај ги како нешто што ќе те прави повисока.