Зависи колкава е големината на плочката... ако е помала можеш некое нежно мало ѓерданче но ако се разботи за поголема плочка јас не би носела
Епа со такви обетки би одговарало а за косата ќе пробам да ја соберам така оти премногу ми се свиѓа фризурата
Го имам ланчево, и многу сакам да си го носам, но ми требаат идеи.. Некако не ми стои баш во повеќе комбинации. Ве молам дајте ми некој предлог. Благодарам
Planiram utre da si kupam vakvo fustanche za nova godina, e sega chizmi kakvi bi odgovarale? Nakit? Inaku imam 14 god
Прашањето можеби и не е за овде, но никаде не добив одговор.. Каде можам да најдам, барем слични и како да ги искомбинирам https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7276_n.jpg ??
BlondeAngel - Со тесни фамерчиња и твојата омилена маичка. Можеш бела маичка проследена со кафеави детали, како кафеав каиш, но не и кафеава ташна, ако не сакаш да добиеш униформираност. Можеш да комбинираш со сиво, црно, бело, кафеаво, темно зелено, темно сино, темно виолетово, бордо, кремово. SiMpAtIcNaTa - Види споилер. Спојлер EleonoraLovato - Убавко е фустанчето, мене ми се допаѓа, и јас би го одбрала за Новогодишната ноќ, но не со чизмички. Ќе го упропастиш целиот шмек од фустанчето. Носи некои ниски штиклички, ептен ниски оние, или нешто рамно а сепак убаво, по софистицирано за фустанчето. mili4ka123 - Миличке, видов дека си ми пишала и извини што не ти вратив, но премногу бев зафатена. Еве од мене предлози како мислам да го носиш. Бела кошулка со некое џемперче, ланчето врз кошулката. Убавка, едноставна маичка со ланчето, надополнета со златна алка. Фустанче корсет, фустанче во V, фустанче на рамчиња со поотворен горен дел. Marossa - Види споилер. Спојлер
здраво феминки ми треба помош, сакам за нова година да носам фустан сличен на овој само без црниот мрежаст дел и без коцките на ѓерданот на самиот фустан инаку другото е исто па би сакала да знам какви штикли би ми одговарале, каков накит и хулахопки нога или црна боја ве молам за совет https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 5933_n.jpg
Ве молам за совет за нова година планирам да носам бела кошула класична со остра јака што се, црна суќна со висок струк и има голема сатенска машна од напред и сега се мислам за холохопки каква боја месо боја или црна , и дали би одговарало салонки црни да носа, и незнам што со накитот, и дали одговара така за нова година ?
На сликите каде не се надолу дадени чизмите или нагоре сакото, значи дека ако се вметнат истите, ќе одговара.
Спојлер Дали вакок сличен модел на чевли(рамни и црни) одговара со ваква сукња? мене некако не ми одговараат но ај да ве прашам за совет