cheetah.girl - Според мене и такви и такви би одговарало. Јас би одела повеќе со тиркизни обетки, но некои умерени. Земи некои интересни, висечки. dulcela - Црна, ич да не се мислиш. Нема да згрешиш. Mosquiita - Споилер. Спојлер Немора да биде волку кежуал. Принтови пантолони, со црни чизмички и бела кошула. Си доловила прекрасен, тинејџ-вечерен look. Омилените фармерки, бела кошула или друга боја и сако. Испробана комбинација, нема да згрешиш. Tiki-lolipop - Никако такви чорапи, ќе ја уништиш комбинацијата. Нареден пат ќе ги искомбинираш со нешто друго.
фала, ама ме бунат бе обеткиве не се боцкаат туку како шнолки се, со гумичка се, и се вадат тешко, ама па, ако ми паднат случајно
Многу се убави обетките,ќе ти одговараат многу убаво со фустанот.Ако се како шнолки,мислам дека нема да ти паднат,само ќе имаш такво чувство цело време.
Си купив вчера ваков фустан, одамна го посакувам, ќе го носам вечер за забава со другарките, на нозе црни лаковани салонки, ми ги имате видено во модни критики и плик кожна ташна (види фајл) и сега но не знам каков накит да ставам, не сакам златен.
Јас не сум за ланче. Фустанот напред има мотив кој е доволен и со ланче би бло ту мач. И ќе изгледаш пренатрупано. Незнам дали си љубител на по масивен или посуптилен накит и каков облик на лицето имаш па би ти препорачала нешто во бојата која доминираат ружите. За мене алка и обетки може и некој прсте сличен на овие (секако фатена да ти биде косата ) би биле доволни.
Женски вака... имам вакви панталончиња, сакам да ги носам втората вечер за нова година в кафич.. помогнете ми со што да ги искомбинирам. Само да не биде црно, да не бидам од глава до петици зацрнета Што ми предлагате?
еве најдов неколку интересни комбинации, мој предлог, нешто поедноставно во горниот дел, зашто доволни се свеетките иначе мн ти се убави
Јас би ти препорачала кремаста маичка,кошулка... мислам дека преубаво би ти стоеле со нешто светло кремасто
MayDiamonds - Мој предлог е кошулка во било која боја со јака со светки. Мислам дека ќе биде најдобра комбинација. Од накит нема потреба зашто пантоломчињата придонесуваат многу. За нешто вака викам, доколку имаш можности секако. Повеќе предлози во споилер: Спојлер LusySkyDiamonds - Фустанчево е предобро, уф, како ми го носела. Со мерак бе, со мерак. Инаку, јас исто не сум за ланче. Дезенот на фустанчето не дозволува ланче да се носи, само по себе е доволно кај вратот. Исто и за обетки не сум. Мој предлог е да ставиш некој впечатив прстен или евентуално часовник. Со часовникот ќе добиеш повеќе во елеганција и стил, додека со прстенот во женственост.
Се мислам за Нова година да носам црна сукња со црни од поделбелите хулахопки и кремави салонки. Би одговарало??
За Нова Година мислам да носам црно фустанче и имам една бордо јакничка, но не знам дали да носам слаби или дебели хулахопки ?
Со слаби хулахопки(ама никако сјајни,мат само) е поелегантно,значи за н.година тамам.Ама ако носиш салонки,а ако носиш чизмички нешто дебели црни обавезно.
Девојки,пак ми треба помош од вас за фустанчево.Какви штикли,хулахопки,накит,се' ..? Не можам да смислам никако.Лани ми е купено...кажете ми како и дали воопшто да го носам сега? Благодарам однапред
За сега не е,ама за празнициве ако планираш да го носиш носи го,знајме дека сите скоро за н.година со фустани без рамчиња се.Со прозирни хулахопки мат,салонки крем по можност,накит некое златесто кратко погломазно ланче.А да го сликаш на тебе поубо ќе се видит како шо понатака
EMoonlight мене фустанчево ми изгледа многу тенко..незнам да не ти биде ладно, инаку како што гледам каифчето е сребрено па од накит можиш да ставиш такви обетки и прстен.. хулохопки можиш мат тенки за чевли освен црни не верувам дека друга боја би одговарала
Мене па бело со црно салонки не ми ојт никако,не е то така црно со се ојт,баш пример крем поќе ми ојт со се отколку црно.Еве примет како е бело со крем салонки