На бело се одговара, која боја да ја одбереш убаво ќе изгледа. Само треба да пазиш како ќе го изведеш тоа. Не се согласувам со тоа дека освен црно нема друго да стои или пак предлогот ако носиш црвени чевли треба да ставиш и црвен ремен. Наместо тоа црвени обетки би биле подобар избор или нежно златно ланче со црвени детали. Како и да е, фустанчето е многу нежно и женственоста треба да ја продолжиш. Истото можеш да го направиш со било која боја, само од бојата треба да избереш по суптилен шармантен тон, ништо пренападно. Во предвид покрај бојата, треба да го земеш и моделот. Ништо со супер голема платформа или некој груб дизајн. Во однос на накитот, алки или добар прстен со обетки, а ако пак сакаш ланче, единствено од оние долгите опуштени би функционирале. И пример за на лето
Ви благодарам девојки,од се што ми кажавте ќе искомбинирам нешто и ако искомбинирам и го носам ќе пишам што.Би сакала да ми кажете сега,случаајноо ако бидам за Нова година во домашна атмосфера што да облечам? Не сакам да бидам ептен средена,да се чувствувам не удобно,ама сакам сепак да изгледам убаво,елегантно,женствено.Помош пак ве молам. Благодарам многу,многу.
fajlovi/image/thumb/148256 Si kupiv vakvo fustanche samo so podebeli rakavi, planiram da nosam crni baletanki ama ne sum sigurna poshto nesakam da bidam cela vo crno, pomosh?
^Облечи ги балетанките, па можеш да ставиш накит во друга појака боја или ако носиш ташна може и таа да биде во друга боја.
Многу е убаво, со здравје да си го носиш и вака само по себе е прекрасно. Можеш да ставиш некое ланче и алки или пак само алки (на пр. златни) и плик чанта
со црвен, бордо, крем или бел џемпер пократок или подолг сеедно, црни чизми, (имаш убави комбинации, направени веќе од некои феменки во форумски игри „искомбинирај„
http://mojagarderoba.mk/items/chevli/123980/cevli ваков модел на штикли,само со мал отвор на прстите може да се носи за нова година? материјалот е ист само што се црни.
Имам црно класично сако и сакам да го искомбинирам со бела кошула и црна класична суќна. Е сега незнам каков модел суќна да барам и дали воопшто да купувам (имам пошироки колкови, тенок струк). или сепак да си носам црни пантолони? Ми треба некој предлог...
Зошто тие класично сакото, а и ќе бидеш во црно-бела комбинација(класика) ти предлагам суќна со висок струк, тесна да то го иразува тенкиот струк и убавите облини само земи некој поинтересен накит, повеќе белегзии на една рака, во златна боја по можност, и некое големо ланче, со мала чанта во златна боја-да не изгледаш како деловна жена.
LittlePinky - Со туники, долги џемпери, со широки блузички, UGG, високи чизми, ниски чизмички, капутчиња, суќнички. Со се стојат. Споилер за повеќе сликички: Спојлер EMoonlight - Па нешто по casual. На пример, хеланки со џемперче, или некое фустанче подебелко, суќничка и блузичка, фармерчиња со кошулка нешто. Оставив нешто во споилер, се надевам дека ќе ти се допаѓаат и ќе ја пронајдеш комбинацијата: Спојлер Lina24 - Јас сум за не. Зимно време според мене најубаво е да се носат салонки или чизми некои на штикла, но твој е сепак изборот. molikaMk - Мене тие комбинации ми се омилени, црно сако + бела кошула + суќна. Јас сум за поширок модел на суќна, зашто тие тесните ми се веќе меинстрим. Дезен каков сакаш, со хулахопчиња и некои штикли и чиста 5-ка ќе бидеш. Еве повеќе идеи: Спојлер
Девојки незнаев на кое друго место да прашам. Дали ќе биде прикладно за новогодишната вечер да носам фустанче црно, во средина има како украс-брош светкав(со циркони) сребрен, без никакви ракави е, до колена. Штиклите ми се сатенски со мали украсчиња напред со циркони исто. Е сега да не биде претерано тоа и со каков накит да го искомбинирам?