Ќе одговара. Само внимавај на аксесоарите што ќе ги избереш. Немој сега понатаму се црно-златно да ставиш, оти ќе ја утнеш. Тој црно-златен акцент само нека си биде на чевлите. Стави елегантна црна чанта и евентуално некои едноставни кратки обетки. Држи се до едноставноста и елеганцијата.
Девојки, ги купив овие патики и сега сум пишман зошто не знам со што да и искомбинирам... се се мислам дека само со тренерки или фармеки со некоја спортска маичка ќе може да се носат . Ај просветлете ме малку...
еее баш ти се убави, во мода е сега да се мешаат малку стиловите, се согласувам со мислењето на Ivy18
Можеш било каква блуска, може и некоја постегната во комбинација со кратко џемперче, сако или рокерско палтенце, можеш некоја поопуштена (за ова време, може и плетена), потоа фармерска кошулка исто така.
Интересно би било да направиш црно-бела комбинација и да додадеш некој детал во друга боја да разбие монотонија. Пр.бела кошулка и згора некое палтенце во боја (црвено,ментол боја..) Спојлер
Кардиган во ваква боја, со кожа на ракавите, со каква блуза/кошула да комбинирам? Не се закопчува, отворен е.
K-pozitiv - Кожните хеланки се парче кое неможе да се вклопи во секој стил, според мое мислење. Не е дека се тешки за комбинирање или слични, туку едноставно бараат комбинации со посебни парчиња и внимателно бирање на истите. Мене ми се ептен edgy, rocky стил. Ми се допаѓаат комбинации во кои се искомбинирани со тексас кошулчиња и џемперчиња врз нив. Исто, убаво стојат со шпиц штикли, секако, доколку се носиш така. Еве во споилер идеи: Спојлер Libera - Бела кошулка со интересна јака/без јака + ланче големо, црна/бела/сива/тиркизна/кремова блуза обична, корсетче. Ова ми иде на памет.
Златно. Бидејќи сребреното нема да има некој посебен ефект. Златното ќе ја надополни елеганцијата и ќе додаде гламур.
Девојки а јас да си прашам нешто. Имам замислено една ваква комбинација: кожни хеланки,со ваков џемпер ист по боја одоздола со бела кошула и сличен модел на овие чизми само малку посветла боја? Или премногу измешано е? Ај советувајте ме. Фала ви.