Јас не би ставала ланче дека е доволно шарена а и чипка има и со лаче би било пренатрупано можеш само некои црни или кафени обетки..
но но но Сигурно ќе облечеш хулахопки а хулахопка и отворени штикли но но складирај ги за бољи времиња подобро и земи си затворена салонка
ке шијам халјинче со ваков горен дел со чипка, не толку отворено за накит ме интересира, дали ке одговара понежен или може и некое гломазно ланче да ставам, од овие сега што се носат?
Самата чипка е украсот. Го истакнува и гламурот и женственоста на елегантен начин. Дури нема ни потреба од ланче. Но, сепак, кога веќе ставаш, подобро нежно и да се поистоветува со v-изразот. Макар, за накит подобро е е чипката да ја поврзеш со некои обетки, така богати по дизајн.
Ако чипката е многу раскошна како на сликава или слична нема потреба. Ефектот е самата чипка, а и деколтето да бидат во преден план, а не ланчето така?Мој совет е да ставиш кратки бисери или долги и раскошни обетки. Еве вака нешто, едно од двете
Чипката мене најубаво ми оди со бисери. Такво гломазно ланче јас не би ставила, може да биде на граница помеѓу вкусно и невкусно, а повеќе да влече кон второто. Ако косата ти е пуштена стави само алка, прстен, горе не мораш да се китиш. Ако е собрана, убави нежни обетки.
фала за предлозите, бидејки ке е црвено халјинчето, планирам со црно плико и салонки да го комбинирам, бели бисери и не би ми одговарале баш, ке останам на обетки само, црвени или црни
Чизмиве се скроз нови ги имам 3 годину веќе но не ми се носени бидејќи не се носеше шпиц. Благ шпиц се но незнам дали да ги носам мене ми се убави многу една тетка од австралија ми ги донеср да ги носам? И со што да ги комбинирам ?
Неможам сама никако да се слилам :/ но убаво стојат во горниот дел се малку широки и на тесни фармерки или црни хочахопки убаво стојат само дека шпиц го нема шпицот кај чизмите ми де чини оваа година не е апла значи шпиц како поранешниот
Ми треба ваше мислење со што да ги носам панталониве.. Ептен ми се допаѓа шарата, материjалот.. Имаше само L кога ги купував, па малце ми се големи.. Дали да ги стеснам? На нозете што подобро би стоело, балетанки или отворени некои сандали.. Панталониве се тенки, за во лето. Ова ретко се случува да не ми текне што да купам за панталониве, па затоа барам совети
Според мене добро би ти стоела некоја тесна маичка.. на кратки или по прерамки а по боја да има некоја од овие на панталоните или пак нека биде иста со тоа што ќе носиш на нозе но да се вклопува добро подборо би било да ги носиш со балетанки, за штикли малце сум скептик дека долу ти се тесни т.е. изгледа како да имаат ластик или само така ми се виде..