Прво што ми падна на памет, кога ги видов, беше Кајли и нејзините панталонки: Еве неколку други комбинации, за инспирација: Спојлер
Не знам, подобро нема што да ги носиш. Шпицот е на мода, но се гледа кога нешто од порано, а не ново.
Носи ги со маички во боја, но не мешај други бои гледај бојата на маичката да ја има и на панталоните. Можеш да ги носиш и со сандали и со балетанки, навистина се убави, интересни и летни.
Пред некое време си купив крзнено елече па јас не го носам над кожна јакна туку си го носам на фустан, кошула и над елекот капут облекувам. Правам кикс? Другарка ми вика дека елек само над кожна јакна се носел.
Не правиш кикс воопшто. Да, на кожна јакна стои доста штосно и кул, но не се носи само така. Слободно, носи си го и на кошула и на фустан, па дури и така како што велиш, под капутот. Другарката, за што да да дава совет, треба објективно да каже, а не само според сопствениот вкус, како што таа би го носела.
Девојки, ви благодарам на одговорите! Панталоните се како на сликата со црно-белта комбинација што ја носеше девојката (првата слика, без спојлер што е), не се со ластик доле, а материјалот така убаво паѓа.. само изгледа ќе треба да ги стеснам малце кај колковите, широки ми се ептен, се губам во горниот дел.
Ко можат блогерките да го носат и на свечен фустан, значи не е само за на кожна јакна. Незнам кој го измисли тоа правило Носи си го како што сакаш и како што тебе ти е најудобно
Може малку е глупаво прашањево, ама ќе прашам Црно кратко фустанче+црни салонки+црвена плико ташничка Дали има врска дека карминот мора да биде истата црвена или можам да ставам некоја темна бургунди нијанса?
Можеш да ставиш и темна нијанса, па дури и сосема друг боја, како беж кармин. Не мора точно се да биде црно-црвено.
Би сакала да ве прашам дали жолтата и праската боја одговараат за овој период или се премногу летни ?
Еве некои зимни комбинации со жолта боја вклучена во нив. Се надевам дека ти помогнав, ако не со точните парчиња облека, барем инспиративно Мене баш ми се допаѓаат, секојдневни и пристојни Спојлер
искрено мене многу ми се свиѓа некоја темна нијанса на кармин за ова време или бургунди ко што викаш а и црвен кармин не стои на секој (пример мене ) поиубаво малце да смениш со некоја темна нијанса
Би ви била благодарна доколку ми предложите некои модели на чизмички до глужд, за комбинација со кожни, црни хеланки.
вака, сакам да носам тегет или крем кошула па кажете ми со какво џемперче, фармерки комбинации ако може
Зависи за какво парче облека станува збор и како е искомибинирано, ама боите како бои одговараат за било коjа сезона.
Модни критики (за не толку храбри феминки) Ми треба совет девојчиња..Го купив фустанот за на свадба,и да ми кажете мислење дали ќе одговара со кремасти салонки,oд слика подоле, со црни знам дека ќе изгледа поубаво ама моментално овие ми се нови па дали може да поминат И уште незнам дали безбојни хулахопки или црни да земам.