Жени дај кажете ми со што би искомбинарале црнобели пантолни на риги освен со бело кошулче ништо друго на памет не ми паѓа.
Девојки, ќе ве замолам за помош..Вчера го купив овој фустан и сега не знам со какви чевли да го носам.. Дајте предлог што боја би одговарало повеќе, каков модел - отворени/затворени, лакирани/плишани? Единствено што знам е дека не ги сакам на платформа, би сакала да се нешто по елегантни.
Морам да ти го пофалам, преубав ти е фустанот. Можеш да го искомбинираш со кремови чевли и кремова чатничка, и јас мислам дека со затворени чевли најубаво би било.
Јас би комбинирала со ваква боја кошула Спојлер Не можев да најдам посоодветна слика, само сакав да ја доловам замислата, секако не би избрала ниту ваков модел на панталони, ниту пак ваков топ.
Си купив црни хеланки од Н&М изгледаат како кожни, но не се. Ај ако може некој предлог со што да ги искомбинирам, бидејќи се некако се мн. специфични, не одговараат со се нешто слични, но помалку сјај
Женски ајде хелп со какви обувки да го искомбинирам фустанчето (балетантки,сандали,кондури ....каква боја би одговарало да бидат...и сл) потоа каква ташна голема/мала во каква боја......хелп зашто немам идеја поклон ми е
Црно тесно фустанче со кратки ракава може да се комбинира со златен машна каиш? И шарени балетанки и црвен плик?
Здраво девојки. Ми треба ваша помош.. Со што да го искомбинирам фустанчево (штикли, накит и др.) И дали одговаат вакви штикли (скроз црни без она скаеното). Фала однапред.
Да одговараат, ама јас не би ставала накит конкретно за ланче. Би ставила само обетки и некоја алка. Нежно. Е сега ако сакаш ти можеш да си додеш нешто
нема да биде утнато ако ги носиш ама подобро земи обични салонки,помина некако сезоната за чизми за накит би ти предложила само бисерни обетки обични оние црнките топчиња косата во пунџичка висока и на раце некоја алка црнка или бисерна бројаница како обетките исто црнка или нешто на сиво,розе..