Со темен тексас и било каква маичка, комбинација со црвено, бела кошула, тегет или бела кратка сукња што се шири...
Девојки што мислите да искомбинирам панталони како на сликата резедо , црна кошула и розево(циклама) џемперче ?
Правата до некаде ми е ок ама втората ужас немој те молам некогаш да си излегла во таква комбинација мислам шалварите со дезен чанта со дебели лини блуза во различна боја па коланот што си го ставила за да го носиш е врв не не не не комбинацијата е ужасна ова не се ни нарекува комбинација те молам ќе изгледаш како кловн извини ужасно е, мам да ти ја кажам вистината за да не ти се смејат надвор кога би излегла така,а ако планираш да ја носиш првата комбинација немој те молам со оваја ташна земи најобично црно плик чанте какво и да имаш... Со најдобри намери ти го кажувам ова нема лутиш...
Фала ви, иначе не се шалвари туку хеланки, ама на сликава само така ги ставив, затуткани, не се целосни, и затоа изгледаат така. Фала на помошта
^ Ако се хеланки уште полошо знечи НЕ ужасо изгледа ова не екомбинација воопшто и немој да носиш хеланки како патолони по грдо нешто за мене не постои...
Имам црно-бел (ленти) фустан на дебели прекорамки и црни штикли со две каивчиња. Фустанот горе има како дебело ланче, па затоа планирам да не носам ланче . Но, со каква ташничка да го искомбинирам? И какви алки да ставам? Не ми е за полуматурата ова, за веридба е, па затоа нез дали да биде поедноставно, или пак посвечено
Според мене штом се работи за веридба нека е поедноставно.. Би ставила мала црна ташничка и голем црн прстен на показалецот убав помин
окер боја сукна со што може да ја комбинирам? и со какви чевли се носат плисираните сукни? палтенца?маички(рамбовки,кошулки или ?) ? додатоци пишав и погоре ама ми треба и некој совет можеи со слика
Зошто да не оди! Цветниот принт е хит, јас сум само за едно такво парче на себе, според мене цветните розеви балетанки одлично би ја разбиле монотонијата на црно - белата комбинација.
Благодарам, но нема тоа да го носам изгледа. Не можам да ги носам штиклите бидејќи ми се големи, а ниту балетанки. Затоа се решив за друга комбинација. Темно сини со бели точки патики (ниски), фармерки и жолта кошула на долги ракави. Без накит. Ваше мислење за ова?
Според мене комбинацијата е полн погодок. Цветниот принт е во мода и баш убаво ќе одговара со црни панталони и бела кошула.