Женски , сакам да облечам црвени салонки , црн фустан со црвена плик чанта, какви хулахопки да облечам , црни или беж? И освен со црно и бело , како може да се искомбинираат црвенивте салонки и чантава?
Za polumatura Kakvo palto bi odgovaralo, baletanki, lanche ili bilo kakov nakit, hulahopki, tashna? Sakam so treta boja, da ne bidam cela vo crno belo, shto mislite?
И јас сум за беж хулахопките, исто црвено можеш да комбинираш со тегет, кремава, кафенa, смарагдно зелена. Многу убаво би изгледало со фармерки, бела кошула
Сиво или бело палто, бели ( може и црвени ) балетанки, подолго ланче ( сребрена боја ) со приверзок во црвена боја, сребрени мали обетки и алка понежна ( сребрено со црвенко ), црвена ташна и секако беж хулохопки
Луѓе, бива ли дуксеров да се искомбинира со следнава skater skirt или пак со војничка сукња и можеби некој тексас или кожен елек за некој си grunge look? Или па врз фустанчево кога ќе е поладно? Знам дека е нежничко ама целам кон такви мешани изгледи.
имам дома една сукња,цветна е,широка надолу и до колена ми е ама ако ја дигнам нагоре таман ми доага,ама некако материјалот и е ко лептир,незнам дали воопшто се носат со таква форма и имам и жолта фармерска кратка сукња,и двете незнам како да ги искомбинирам и дали воопшто да ги носам летово,помош?
Јас сум за дуксерот и скиртот.,во комбинација со некој јак ѓердан. Не би облекла ни тексас ни кожен елек.
Можеш жолтата да ја искомбинираш со зелена, црна, бела маичка со шари (букви и сл.),. Цветната можеш со пастелни бои да ја комбинираш, но чисти, без шарки или со поедноставни шари (пр. букви само на средината)..
Имам ваква сукња е сега сакам да ја искомбинирам со црни балетанки за на свадба ама не знам горе што да облечам. Некоја мајца? Каква боја да биде? И не сакам како овде на сликата да ми се гледа стомачето Фала однапред
Црно корсетче и ќе го ставиш внатре,само јас би одбрала друга боја на балетанки и корсет на оваа сукничка,некоја понежна.
Спојлер Каков накит би одговарало на ваква комбинација со црни салонки и црна ташна? Се мислам за ланче и алка со златна боја пошто некако се многу ми е монотоно.
Феминки мајка ми го извади од некаде и многу ми се допадна пред 2-3 месеци и сега случајно го извадив и не знам со што би можела да го искомбинирам инаку само кај градите е со постава а надолу проѕирно :/ help?
Со хеланки црни или со фармерки. Ама на хеланки мислам дека поубаво ќе стои, одоздола ќе си облечеш црна маица, боди или пак сива.. Секако ако не двои многу.
annadeni со црни хеланки и чизмички до глужд ( или пак да му ставиш и на останатиот дел постава и да си го носиш со хулохопки )
Феминки, ми треба помош околу една комбинација Кремасти лаковани балетанки, кремаст плик, сукќа со висок струк онака опуштена, по боја е шареникава-кремаста со темно лилјакови цветови..и како понатаму да се комбинира? Мислам на боја на сако, хулахопки, накит..
Црно фустанче...Со црни хулахопки,или со месо боја? И каков накит да ставам,масовно нешто? Сребрено,златно?
Јас со бело би ја носела комбинацијата, кошула, опуштена маица па и бело сако, можеш и со фармерска кошула. Хулахопки прозирни дефинитивно и delicate jewelry, ситно ланче, прстенчиња