Доколку имаш слаби нозе би ти препорачала месо боја,доколку ти се подебелки црни.Накит можеш нешто сребрено.
Епа феминки конечно и јас купив фустанче за полуматура..го купив пред некој ден мислејќи дека ќе го носам за на свадба ама го сменав мислењето и се одлучив да го носам за полуматура..па што мислите дали е убаво за полуматура и со што можам да го искомбинирам? Спојлер P.S. сандалките само така ми се ставени колку да не бидам без ништо на нозе ..секако дека нема нив да ги носам Спојлер Знам дека не е некоја прекрасна фотографија Ама си реков да го сликам само фустанчето колку да можите да видите какво е..Се надевам дека можите да видите каква му е бојата..ако не бојата е некакво како "ЦИТРОН" (што и да напишав овде ) ОМГ незнам како да ви опишам како кајсија боја ама потемна..се надевам некој ме сфати
Како би искомбинирале ваков фустан? Истата боја,само малку поразличен модел,иста должина и корсет. Се мислев со шампањ боја чевли и таква боја плик,ама не сум сигурна за тоа,ниту пак за каков накит да ставам. Посебен настан ми е,така да пуцајте секакви опции
Oдма ми влетаа вглава на Анабела штиклите што ги има комбинирано со жолтото фустанче и таква боја плико, а за накит би ставила нешто вакво Спојлер и бело сако за на крај
Внеси малце боја, шаренило, лето иде. Каква боја сакаш таква, на црно се одговара. Не би одела со црни штикли и плико од причина што ќе изгледаш премногу темно.
Некој мене ќе ми помогни или тро потешко П.С се цитирам оти важно мие..и ми треба одговор што е можно побрзо
Искрено не ми се свиѓа. Многу ми е некако како за на плажа. Ама најбитно е да ти се свиѓа тебе, иначе со црно можеш да си го искомбинираш или со кафеаво.
Spored mene podobro da go nosis za svadba oti nekako mnogu lesen e matrijalov za polumatura,sepak toa e svecenost...ova e moeto mislenje,a ako sepak se odlucis da go nosis kombiniraj go so krem baletanki i krem pliko-tashnicka, sobrana kosa so interesni pletenki i zlaten lanec (se razbirame kakov neli )
Мене фустанчево ми е премногу секојдневно и едноставно и не би го носела ни на полуматура а уште помалце на свадба некоја . Ако ептен ти е кејф да го носиш тогаш можеш да го комбинираш се светли нијанси на чевли е накит,во некои летни и разиграни бои. Но сепак размили уште еднаш бидејки и двете се свечености ,особено свадбата па би било убаво доколку имаш некој друг back up план во поглед на облеката што би можела да го искористиш.
Можеш во секаков тон на црвена боја (значи чевли и ташна). Исто можеш во комбинација со тегет сино и портокалово.
како да искомбинирам ташна во златна боја? имам една но незнам со што да ја искомбинирам.. носите ли такви и дали се во мода
Ако мислиш дали се во мода според мене апсолутно не посебно не голема златна чанта,но ако толку многу сакаш да ја носиш јас би се облекла цела во црно и некое златно ланче би ставила...др ништо
Би се согласила со миме87 и јас мислам дека не се носат периодов,поактуелни ке бидат живи и светли пролетни бои..ама ако си запнала да ја носиш,облечи се цела во црно,златно ланче и ташната..и секако не мислиш за преку ден да ја носиш така?
Јас би носела, сега зависи каква е твојата ташна, но можеш да ја искомбинираш со златни оксфордки, светло плави фармерки, бела кошула и некоја нежна боја на сако или фармерки потемни, блуза обична со неутрални бои, златната ташна и златни штикли може и балетанки, оксфордки Еве и некои предлози ( некои се со сребрено, но можеш да ја смениш со златната ) Спојлер Тука би ги сменила исто и фармерките во тесни Тука исто со златната ташна Според мене колку ти се пообични комбинациите толку доаѓа до израз златната и изгледа убаво