Со што би можела да искомбинирам црвена ташна за на едно рамо пуштена. Начекав една, и цената доста поволна, а и ташната е супер ми се допадна уште на прв поглед. Само немаше други бои, а и всушност црна ташна веќе имам. Со што би можела да ја комбинирам, со кои други бои, освен со црна бела и бордо?
Za 15ti rodenden planiram da go nosam, vekje imam beli baletanki ama sakam i nakit nekoj, kakov da baram?Da izgleda poubavo kombinacijata?
Не ти треба ланче бидејќи чипката и машната си го прават своето, па доколку додадеш и ланче ќе изгледа пренатрупано. Јас би ти предложила да ставиш некои нежни обетчиња таква розова нијанса како фустанчето и прстен или алка (можеш да комбинираш две алки - бела со розова, или пак, на едната рака алка, на другата прстен, но и двете да бидат во иста боја - значи или розови или бели) Се надевам дека ќе ти послужи и помогне моево мислење
црно сако на долги ракави некаде над колковите доаѓа-до ребра како да објаснам...( Спојлер наад задникот е и како што сум поправена )... со 4 копчиња од 2=те страни-не се закопчува..вакво слично е со што и како да го искомбинирам
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 3712_n.jpg сакото/палтото вакво е само „сребрени“ копчиња ...
Со што да го искомбинирам фустанчево? Спојлер Ке го искомбинирам со ова: Спојлер Но кажете ми со што уште? (доле на нозете,ташничка,какво ланче-ако воопшто би требал ода носам ланче и сл. )
Јас мислам дека со тоа болеро ќе го уништиш фустаност. Нема да биде како што биб било ако е само фустан. Ланче, може некое наједноставно , како ова https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8a35a76514 Обувки, можеш црни балетанки, но не од оние најобичните со голема машна, туку нешто друго. Ќе разгледаш низ салоните.
Чипка на чипка не оди, запиши тоа некаде. Може да облечеш само црни балетанки, иако мислам дека фустанот е доста комплициран и е со светки па затоа што друго и да ставеш ќе изгледа пре натрупано. Мое мислење е да не ставаш нараквица воопште, само црните балетанки и едно ептен едноставно ланче.
хелоуууууу грлс фустанчето за матура ми е праска боја е сега дали да си купам црни штикли или кремасти ????
Болеро никако. скроз најобични балетанчиња без никакви детали, Мали обетчиња, алка или прстен и без ланче.