Девојки дајте некоја идеја што да искомбинирам со вакви цветни патики денес ги видов во Мат стар и морам да ги имам
И да си ги купиш. Преубави се. Можеш разни комбинации со нив да правиш. Со белите можеш: Било каква маица без детали и фармерки (во која било боја). Можеш и со црни хеланки и подолга маичка исто така. А црните не ми се воопшто допаѓаат. Но, ако тебе ти се допаѓаат, можеш исто со маица без детали и фармерки. Без алки, лачиња или слично.
Со долг црвен накај бордо фустан и кремави сандали, ќе стои ли црвен лак и кармин или ќе биде премногу црвено? Што мислите?
Со каква боја балетанки да искомбинирам циклама фустанче? Размислував со крем боја балетанки што мислите вие?
Имам неколку прашања. 1. Со што да искомбинирам бело кожно палто? 2. Бело кожно палто не оди со бели патики нели? 3. Со што да искомбинирам розово кожно палто? 4. Бела чипка кошула, со црни хеланки и цветни балетанки (+нешто од накит) одговара?
За матурата си купив кратко црвено фустанче , така пуштено на половината со златна лента како каифче... Е сега незнам со што да си го искомбинирам , со некое кремасто сако и штикли или нешто друго? Дајте некој предлог ??
na 25 ti ovoj mesec sum na svadba na blizok rodnina.Dajte mi nekoj predlog sto da oblecam so ogled na toa deka sum 6 ti mesec bremena.Vo sekoj slucaj razmisluvam za fustan ama ne sum sigurna dali dolg ili do kolena.Nareden vikend ke odam vo skopje i neznam ni kade da baram.I dali e mn neobicno da nosam baletanki?Neznam dali bi izdrzala na stikla od 9 sabajle do kaj 5 napladne kolku sto ke trae celata ceremonija
Јас би ти предложила до колена некое фустанче, со оглед на тоа дека би било топло и ти бремена плус.. И слободно можеш да си носиш балетанки или некои пониски штикли Спојлер ми се допадна моделот, но само да не е на долги
Освен со кремава, можеш и со тегет, кафена, зелена, жолта, бела, црна, последно време гледам сите комбинираат црвено и крем, јесте да изгледа убаво, ама можеш и да размениш или да додадеш и трета боја во комбинацијата Спојлер
имам црвени панталони,накај бордо малку побледо,ама се висок струк и се хеланка материјал,тесни,и некако специфична боја ми се,незнам како да искомбинирам
Вака дали може да ми помогнете.Ке носам розев фустан со бордо балетни е сеа какво сако да облечам сако они шо се со три четврт ракави кратки не која боја.Ташната исто ќе ми е бордо е сеа може личи вака дегенско али не е така ТУКУ МНОГУ Е УБАВОО ве молам кажете ми
Си купив за матурата тегетно кратко фустанче горе со чипка, е сега се мислам за боја на штикли , нараквица и плико.. Некој совет
Во Сабота сум на матура кај прва братучеда, имам една ваква суќна е сеа се мислам како да ја искомбинирам, некоја идеја, горен дел, накит, чевли