Можеби не ми е прашањево за тука,но ајде ќе се обидам. Машки комбинации со црни фармерки,онака по секојдневни ко за полуматура ако може слики нешто. Фала.
Луѓе како било најубаво да искомбинирам бел фустан негде до над колена,горниот дел е онаква нкоја ваква форма и е нешто (како) чипка материјалот : А надоле е со тул. Само не ми викајте штикли,за полуматура ми е
Убаво би било да го искомбинираш со балетанки и ташничка или накит во тиркизна боја,праска боја или некоја друга пастелна,со посветла нијанса,мислам дека убаво би стоело.
Можеби би било убаво со полна штикла не би било лошо...иако не би морала некоја висока штикла,исто и убави балетанки да пробаш би биле убаво.
Девојки, имам иста ваква плисирана сукња(бела) и сакам да ве прашам дали сега се носат вакви и со што би можела да ја комбинирам?
Sliki od nakit shto bi moshela da go iskombiniram? I planiram da go nosam so crveni baletanki i crveno pliko,za sako ushte ne sum reshila kakvo,predlozi?
Па со ова фустанче најдобро некое понежно ланче црно или бело и некои обетки бели тие што се топче, што не висат.
Јас би носела вакво ланче,секако друга боја,пример мојт сребрено со црни детаљи,имаш голем избор на ваков накит,мислам дека ова фустанче дозволува повпечатлив накит,сако кратко црно и црвени балетанки и црвен плик.. поздрав
Дај помагајте за комбинација. Мислам дека ќе биде свежичко навечер, а за 5 години матура ми е. Ќе одговара црно сако? Штикли? Моделот е шарен како овој фустан, ми е страв да не упропастам со црно сако и салонки.
Девојки сакам да купам сукња долга од тие падливи убави, па сакам да комбинирам за свадба ми е, како би можела горе и какви штикли и плико ташна????
има бои црна , бела, и портокалова темна и светла , па незнам која и какви штикли одат и ташна , се (и има на сукњата кај е струкот како сјајки во боја, ако некој бил деновиве во рамстор во фиори, таму имаше 890 ден)
Девојки помош!!! Си купив корсетче (ете го подолу).. и сега размислувам со што да го искомбинирам, фармерки/пантолони/хеланки не доаѓа во предвид што значи сукња.. ама работата е каква?? Не сакам да биде многу монотона комбинацијата, размислувам и со вакво ланче.. Што викате каква сукња да барам?
Да! Јас имам патичиња кафеави со цветчиња па си ги комбинирам со фармерки светли/темни и розеви, кремасти, бели маички (такви бои ми се цветчињата). Така да какви боички имаш на патиките со такви комбинирај.