Здраво девојки ќе ми треба ваша помош и тоа ако е можно во брзо време Боја на фустанче како 2рото на сликава со црна шпиц салонка и ланче-огрлица како тигресто..е сега - каков лак за нокти би ставиле вие? Се надевам ќе ми дадете некоја идеја или совет. Инаку се работи за свадба кај не толку близок роднина.. Ви благодарам многу. Поздрав
Се мислам дали да ги земам, ама дали ќе одговараат на оваа ташна, затоа што немам друга со која би одговарале да ги носам (лето е ама не би сакала да бидам све ми боје лепо стое)
Мене ако ме прашуваш, веднаш земи ги, баш интересни балетанки, а и одлично се вклопуваат со ташната... Впрочем ке ја избегнеш и онаа монотона комбинација- иста боја обувки и ташна.
^^ Со кратки пантолончиња, но со висок струк. 1. За преку ден 2. За навечер Или пак со некоја од skater суќничките Друго - балетанчиња, сандалки, дури и некои слатки патичиња ќе ти одговараат (зависно од стилот)
Лакот може да биде во иста боја со обувките Или пак,на жолта облека по мое мислење одговара црн лак..Убаво стои,но можеби грешам,поправетеме!!~ Патем, што е тоа: црна шпиц салонка
Баба Рада, и јас предлагам црн лак, ако не сакаш црн можеш и некоја нијанса од тигрестото ланче.. некоја си кафеавобакарна боја Одговара И можеш после да си додадеш накит или марама во соодветна боја и супер ќе изгледа
БабаРада ноктите направи ги во некоја месо боја, нуд, боја на кожата за да не ти се приметуваат, тоа е секогаш полн погодок и нема да направиш утка експериментирајќи со други бои. Жолто немој, на нокти мене не ми се допаѓа како изгледа да не кажам ќе бидеш ко да си играла со пластелин (истото го мислам и за сината и зелената боја на нокти ) црно ќе биде премногу грубо, а со тигресто може да ја утнеш бојата па да не делува убаво,затоа напрај си ги во нуд боја.
Еве некои предлози ако ти помогнат http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/4d/91/4a/4d914ad577e3f79d3db8ce6081c3b836.jpg[img] [img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSIDf70WqwvpbvYWrLZGzIMjupBj53I06StQoqwtZVY7IxUk0h0