Девојки не знам колку можете да видите од сликата,но ова е нешто како помеѓу елек и наметка и стои стварно убаво,а и удабна е,но не знам што да носам под неа. Без ништо не можам бидејќи напред е целосно отворена,а сакам да се познава плетената шара на грбот. Така да доколку имате некои предлози помогајате бидејќи со месеци стои во мојот плакар не знам со што да ја носам.
Луѓе ај помош ве молам Се мислам дали да си купам сандали на штикла или полна пета? Дилемата ми е поради следново... Ми треба нешто и за преку ден и ужасно многу ми се допаѓа како стои полна пета на фармерки ама на фустанчиња и сукњи не сум сигурна заради висината (ниска сум прилично) а во лето скоро цело време сум во тоа. Од дуга страна со штикли некако не ми се шета преку ден за до ваму-таму.... Дајте ми мислење
IvanovskaM јас мислам полна пета, но не од оние шти се превисоки, едноставно лошо изгледа ногата и само се деформира. Секојдневно носење штикли или такви високи се штетни за коските и за целиот столб. Купи си некои со средна висина, ќе ги износиш верувај бидејќи ќе ги комбинираш со многу работи, а и ќе ти се доста поудобни. А и штикли за преку ден не преферирам, неудобни се после некое време и треба да внимаваш со што ќе ги носиш.
Ивановска и јас сум за полна пета, и на фустанчиња преубаво изгледа. Само да не е нешто гломазна плутата, друга опција ако веќе сакаш повеќе штикли купи си со дебела потпетица и не толку стрмен пад и ќе ти бидат пак удобни за шетање.
И јас прилично ниска 158,9 и полна пета мене не ми стои убаво на кратко. Имам едни околу 5,6 см кои се високи и убаво стојат ама имам и неколку кои се повисоки од 9, 10 см и морам да признаам дека стојат прилично лошо. Изгледам ко девојче што ги облекло на мама чевлите Јас сум за штикли, има летни чевли на штикла кои се пријатни и удобни за секој ден. Јас сум речиси постојано во штикли, па можеби 90% од времето го поминувам во штикли и немам ама баш никакви проблеми. Ако не сакаш да бидат ептен дотерувачки, земи си со дрвена штикла.
Како да го искомбинирам? Немам идеи Другата страна е златна и многу често ја комбинирам,ама за оваа страна жал ми е што никогаш не сум ја искористила Ако најдите слики ќе ми бидат од корист
Со Бела обична памучна маичка и фармерки или кратки панталони и сандалки и доколку имаш некоја жолта или зелена ташничка .. во секој случај пробај со најобична бела маичка .. мој предлог
За да дојде поубаво до израз, можеш да го комбинираш со црна или бела маичка. Исто така би можела и со црн или бел фустан без принтови. Жолти или зелени чевли/сандали и топ комбинација.
Феминки што мислите сукњава во комбинација со обична бела маичка на прерамки ќе одговара на бели стартки или голема утка би било ?
bidejki e suknjata od posvecen materijal podobro so nekoj ubavi sandali,dali visoki dali niski ne e bitno spored mene a i so startki se nosat dosta suknji no spored menee poveke odgovara so teksas suknji ili nekoj po sekojdneven materijal,po obicen ,za da se uskladat
Имам исто вакво тегетно фустанче, како на сликата. Би ви била благодарна доколку ми предложите идеи како да го комбинирам за вечерно/дневно излегување.
Па мислам дека можеш со бели штикли и тенко бело каивче, исто можеш и со црна или кафеава боја би одговарала. Можеш да додадеш и некое понежно ланче кое ќе одговара на бојата. Пример кафеави штикли, каивче, чанта и ланче.
Вакви искинати фармерки со вакви сандали само без тоа на ремчињата и лаковани се моделот е ист дали одговара и горе што ми би предложиле да носам (за вечерно излегување). Спојлер