Девојки и јас имам мало проблемче си купив нови шиткли но незнам со што да ги искомбинирам....ако може некоја идеја.... еве ги: Спојлер Инаку тоа китчето по потреба се ваде....па?
^^^^ Ани, преубави се. Ваква останав кога ги видов ... Би можела да ги искомбинираш со црно фустанче ама китчето на штиклите да го извадиш, некако премногу кич се со него..
^^аааа анннни многу се убави најмногу би ти одговарале со чипкено фустанче,знаеш од оние долу со постава а одозгоре целите чипка,и деталот кој се вади на штиклите можеш да го искомбинираш со таков детал во косата-венче такво или некоја шнола.би била прекрасна ++ комбинација со тие штиклички можеш и сатен фустанче....
Jaс не би ги комбинирала со чипкано фустанче. Чипка горе, чипка доле, се у чипка досаден стајлинг. Кога се носи чипка најдобро е да е умерена, доволно е само една работа да е во чипка. А во случајов доволни се само чевливе. Доволен е црн фустан, со акцесорис во друга боја јас би. Со фармерки/панталони со сако, со блуза. Нема врска што се чипкани, црни салонки се а тие идат на СЕ да не речам, па така да комбинирај ги со многу работи, ама дополнителна чипка на тебе не е потребна таа ќе создаде монотоност.
Девојки си купив една блуза ама некако го голема ми е во рамениците. Па тој работ за ракавите ми паѓа едно 3,4 сантиметри надоле. Вас ви пречи тоа или си носите и така?
Леле штиклите преубави ти се со здравје да си ги носиш. А со скоро се можеш да ги комбинираш. Цветчето тргно го многу убаво би било фармерки едноставни, темни, тесни долу и корсет црн
Уффф се заљубив, многу се убави Јас одамна барам вакви ама никако да најдам. Ако не е тајна каде ги купи и колку пари?
Ај малку помош околу коминирање на бои за хулахопкиве, малку ми е чудно дека на бела основа се, ама од што ми беа убави си ги купив
Јас имам со розева основа Баш вчера ги носев, со испокинати фармерки да ми се гледаат колку толку, блуза виолетова зошто има тук таму некое цветче виолетово и виолетови чизми. Е сега можеш со тексас сукња или панталончиња и блуза во некоја од боите на цветчињата.
Анннни ако се со чипка штиклите , не е обавезно и нагоре чипкасто . Кога ќе си замислам некоја комбинација ми доаѓа too much чипка Убаво ти рече Росоњерка со сако . Не мораш нагоре нешто такво да облакаш , доста се штиклите по мое мислење Можеш со некое фустанче исто или со фармерки и нагоре кошулка
Ви благодарам девојки за помошта....инаку тоа китчето во секој случај ќе го извадам.... Чевлите ќе ги искомбинирам со некоја комбинација(не чипкан фустан) за идниот викенд но до тогаш благовремено ќе ве известам....
Ај да си прашам - најдов преубава кожна јакна од мајка ми, ама со потпунки. Ги извадив потпунките ама не е струкирана, нели пред 30 години не се носело струкирано. Да си ја носам? Пошто ако ја преправам, т.е да ја направам струкирана ќе си изгуби од сјајот стар 30 години
Еве ја јакната, со блиц и без блиц, а бојава ми е многу чудна , ни сива, ни кафена нешто измеѓу Се извинувам и за лошиот квалитет на сликиве
Не се лутам Бројче затоа си прашувам јас. Убава е, мислам кога ја пробувам откопчана, зма закопчана малку чудна ми е.
според мене ако ставиш ланче или марама ќе биде некако премногу, јас би ставила само некоја убава мала црна ташничка и може некоја алка и тоа е сосема доволно според мене