На свадба сум за 2 недели и ќе носам фустан до колена, тесен, вино боја, горе кај градите е како со преклоп и со долги ракави е. Ќе носам црна плик ташничка и црни штикли шпиц. Е сега, каков накит хелп?! Сакам или само ланче, или обетки и прстен или незнам.. Каква боја?!
Епа сега зависи до каде е преклопот. Ако е повисок тогаш не ставај накит, а ако понизок можеш да ставиш некој црно-бел-црвен накит. Малце да ја освежиш целата комбинација, да не бидеш темна.
За свадба си купив цветно фустанче со златно каивче,со какви чевли можам да го изкомбинирам фустанчето ми е до колена овде некаде,и дали да ставам нешто накит или... ?
Вечер сум на свадба и незнам што да носам,планирав нешто да купам но не купив и сега ми треба помош од вас.Имам неколку фустани кратки но не ми се носат баш,сакав да прашам дали би можела ова да го носам или не е за на свадба ? Тегет комбинезон со цветови,се гледа.
За која прилика треба? Во што се чувствуваш поугодно, фармерки или фустан? Штикли, сандали, балетанки или патики? Објасни прво, па ќе ти предложиме.
Кој/чиј стил го немаш? Или сакаш да кажеш дека едноставно немаш чувство за комбинирање? Не знаеш како да се облекуваш?