Земајќи ги во предвид годините, животниот стил кој го водиш, и што сакаш пр. да носиш, разгледај на интернет, денес барем имаш безброј комбинации и изгледи од кои може да се инспирираш и кои малку од малку ќе те поттикнат како треба да комбинираш. И не се секирај, ако го немаш чувството за мода, сепак гледај да не правиш толку утки
Океј е вака? Што да додадам, што да сменам?!?!?! И се мислам на комбинацијава цело лето, ама нешто не ми штима... Хелп
Основата на комбинацијата т.е сукњичката+блуската+ланчето е добра, баш супер за овој период, но меѓутоа чантата+чевлите не одговараат. Чевлите, по боја и лежерност одговараат на комбинацијата, но меѓутоа во склоп со чантата, едноставно не иде. Исфрли ја чантата и додај нешто мало и поедноставно.
Девојки сакам да носам кратки бели чипкани пантолони и минт боја балетанки. Со што да искомбинирам згора ?
еве ти нешто гледај ги боите моделот е твој избор чисто за инспирација ,ако имам време ке ти направам и повеке
На 1ви Септември испланирав да носам ваква комбинација: - фармерки, како исцепани се, но не премногу. - кремаста маичка со слика на неа (голема 7мица (сина боја е бројката) и помали зборови нешто) - трегери (кафеави со плаво (иста нијанса со бројчето) и портокалова линија во средина) - сини патики со бели точки Добра ми е комбинацијата?
Не Како за прв ден трегери не би одбрала,ок разбирам дека се ти стил ама за прв ден не ми одат некако, а и не ми одат во комбинација со мајца и патики. Би ти советувала да ги оставиш само фармерките одовде, а може и мајцата, патики НЕ многу подобар избор се балетанките евентуално сандалки некои рамни, ипак е прв ден на школо ,иако минимална некаква свеченост во чинот има и патики не се најсоодветниот избор иако добри 50-60% ке го направат истиот за жал. Земи некоја ташничка во склад со мајцата и балетанките/сандалие, направи се слатка фризуркаво стилот на плетенка на една страна, без многиу шминка но со сјајче нешто најосновно и спремна си За секоја дилема слободно пиши ЛП