Феминкии...Дали овој фустан подолу ќе одговара со крем шпиц штикли каде што штиклата е златна и напред се со златно капаче ? Ваши мислења ?
Вака имам едно ново џемперче долго(не многу) и е во црна розова(темно накај црвено) и бела боја со што можам да го искомбинирам?
lovemme http://stylewile.com/wp-content/uploads/2014/09/Sneakers-4.png http://stylewile.com/wp-content/uploads/2014/09/Sneakers-7.jpg
Дали може на црни хеланки долга туника без ракави со големи сивкасти рози на црна позадина бели со многу ремчиња штикли поточно сандали или златно-кафени штикли со прсти отворени и црно болеро а и црн каиш голем? За крштевка и сакам да ја испеглам косата и да ми ја подигне и фати предниот дел позади. Крштевка на син ми што мислите.
Искрено мене комбинација на хеланки и туника не ми е баш како за крштевка (особено бидејќи на твое дете е крштевката). Треба да најдеш нешто посвечено на сите крштевки на кои се сеќавам да сум била мајките носеле долг фустан(со тоа и ќе ти е помалку ладно и ќе бидеш пристојно облечена сепак си в црква),а бидејќи времево може да биде студено можеш да носиш над фустанот и некоја долга шарпа како наметка или болеро.
На оваа комбинација повеќе ќе одговараат чизмички, до глужд или до колено какви си носиш повеќе твој избор. Времето веќе не е за сандали ниту за чевли со отворени прсти, а и онака не одговараат летни обувки на хеланки и туника. Исто така не за каишот, нема да ти биде потребен, а бидејќи е шарена туниката ќе биде натрупано па така да не ти е воопшто потребен. Во грониот дел болеро или сако е сосема во ред.
На оваа комбинација повеќе ќе одговараат чизмички, до глужд или до колено какви си носиш повеќе твој избор. Времето веќе не е за сандали ниту за чевли со отворени прсти, а и онака не одговараат летни обувки на хеланки и туника. Исто така не за каишот, нема да ти биде потребен, а бидејќи е шарена туниката ќе биде натрупано па така да не ти е воопшто потребен. Во грониот дел болеро или сако е сосема во ред.[/quote Ама да не е рано за такви чизмички за на прослава, имам сиви.
Таа не е баш туника кратко фустанче материјалот е како за фустанче и е топ маичка со облик кај градите свечена е не е обична а фустан долг немам не сум носела досега а сега да шијам касно е а и не е баш со многу гости само блиски 15 па полу свечена мислам дека ќе бидам ок ама незнам на нозе што да ставам. Имам само кратки фустанчиња ама не е баш сега време за нив. А чизмички за на таа свечена долга топ маичка незнам дали да облечам повеќе влече на штикла. Ќе ја сликам па ќе ја ставам утре.
Dali vaka bi odgovaralo? inace za stikli mislam da klam so remce sho se tie posto ovie ne se moj i za lance dali vaka bi odgovaralo ili imam dolgo lance so buf
Да, одговара Незнам какви ти се другите штикли мегутоа боите скроз ти се вклопуваат на сукнето и блузето, така да супер си
smailing - Не.Сукната и штиклите се океј,ама блузата никако не ми се вклопува.Моделот на блузата не одговара на моделот на сукната.Има многу начини да направиш комбинација со ваква сукна.Еве ти некои идеи :