Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Јас сум за црно белиоѕ.Значи најубаво ти стои од сите,не е обичен,истскнува се што треба :P и баш личи како за на свадба фустанот.Мене најпрекрасна си ми во тој! :)

На Mimi123 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Фала ви.. Повеќето се за црно белиот и на форумов и надвор од него :D Црвениот го исфрлам готово, сега ми остана да се мислам меѓу другите три. Еднаш си викам црно белиот да не ме прави постара, а и цената му беше најсолена за една вечер да го износам и да го спакувам не ми се даваат мене, ама мајками дарежлива ми е вика не гледај цена :D Тегетот со златно е ист модел како црно белиот само горе што е различен. А скроз црниот е материјал како црвениот само можи дека поширок не оцртува толку.
    Знам дека тие во хороскоп што се ваги си имаат проблем со неодлучноста ама јас сум најлоша бе за еден фустан се мислам цел месец не па нешто друго да е во прашање :D:doh:(facepalm)

3. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Црно белиот дефинитивно е најдобар и најдобро ти стои..:inlove:
    И повеќето се за него, исто така и јас и добро ти стои на фигурата. (y)

На Mimi123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. CutieWithABeauty

CutieWithABeauty Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    1.075
    Допаѓања:
    1.248
    И јас мислим дека нема да биде лошо така..:/

На KittyM му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Мајка ми постојано ме изненадува со некои чудни парчиња облека...
    утрово ме подновила со боди (срце ме фати кога го видов) (facepalm)

Многу од парчиња кои ми ги купува не ги носам (не знам како да ги комбинирам) :lol: па малку се подналути утрово кога и кажав дека не планирам да го облечам...
    ме фати жал па решив да му дадам шанса на бодиво, па и на неа :D па цел ден мислам како, со што да го комбинирам.. некоја комбинација?

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Ако не сакаш да му дадеш секси шанса на бодиво :wasntme: тогаш мој предлог ако е бело одоздола бел градник, бела маичка, да знам дека е лошо под боди маичка ама јас не би го носела само со градник. Здолниште со висок струк или фармерки, панталони.
    Или можеш под маица со деколте, да го облечеш па да ѕирка малку.

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    И јас мислам најдобро со бела маичка на рамки одоздола или пак со месо боја маичка. Врз него исто можеш сако некое да облечиш и нема да изгледа толку разголено.

8. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.097
    А од оние bralettes што се носат под проѕирни маички? :) Извини, немам појма како се вика на македонски, гуглни да видиш на што мислам :) Може да изгледа кул, и со нешто со висок струк одозгора.

9. S.W.A.G

S.W.A.G Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    8.913
    Кремасти панталони, каиш, штикли и ташна и тексас кошула. Во ред ли е вака да излегувам?

На EMoonlight и mims-89 им се допаѓа ова.
  10. CherryGirl07

CherryGirl07 Нов член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Девојки здраво, јас сум нова на форумот и ве пратам долго време, искрено ми помогнале многу совети од вас, но мислев некогаш дека ќе е потребно и да поставам и јас некое прашање и да побарам помош затоа што ме фасцинирате! Затоа решив и јас да направам профил. :hai:
    Сега да не бидам оф-топик .. Купив фустан нешто сличен на овој но не знам со што да го комбинирам на нозете. Може неколку предлози од вас и за по кежуал варијанта со патики и за вечерно излегување?
    Фала ви однапред :*

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      122,4 KB
      Прегледи:
      114
  11. CherryGirl07

CherryGirl07 Нов член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    *И да тој е во нешто потемна циклама боја.

12. Elena-123

Elena-123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2013
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    322
    Под него можеш да ставиш црн корсет и долу со пантолони или сукна :inlove::D

13. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    1.155
  14. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Преубава е !(y)
    Јас би ја искомбинирала со цевка фармерки,би ја ставила внатре во фармерките ,а одозгора тегет или бордо сако убаво би изгледало мислам.
    Исто можеш и над неа еднобоен џемпер,во било каква боја и бела и крем може,и плава како линиите,тегет,црн и сл.Убаво би стоело сигурно а и сега многу се носи така, кошула а одозгора џемперче па крагњата да ѕирка само.
    Можеш и со сукња,црна уз тело со повисок струк а кошулава внатре да ја ставиш.Одлично би било :)

На jelly888, ivona29, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    [​IMG] [​IMG]
    Според мене можеш со бели панталони/сукња,плаво или бело сако

На b.o.n.i му/ѝ се допаѓа ова.
  16. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    1.155
    ^^ Фала ви девојки (highfive)..мн добри комбинации ми предложивте. Ќе нурнам во плакар сега да видам што имам слично :*

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.229
    Сакам да носам црно фустанче ( како вал е материјалот, со подстава одоздола, иди до над колена). Планирам да носам чевли црни, со танка штикла и плик црн. За накит не знам што да носам, се мислам помеѓу едни обетки висечки малку сребрени со црни топчиња, фризура пуштена. На свадба сум кај блиски па да ми дадете предлози, и дали комбинацијава би ми одговарала?:angel:

18. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Комбинацијата ти е убава, но е премногу црно за блиска свадба. Можеш да ставиш некое тенко каивче во боја за да разбиеш монотонија, а со него да го усогласиш и накитот.

На LittleChili му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Jovananana

Jovananana Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2014
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    166
    @LittleChili Јас сметам дека е во ред,црното е баш елегантно и супер ќе ти прилега. Немој многу да се китиш,обетките би ти биле доволни иако мислам дека поубаво би одговарале ако косата ти е собрана. :)

На LittleChili му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Сакам да комбинирам црна кожна суќна со бел fluffy џемпер. Плус црн капут и црни јавачки чизми.
    За да ја разбијам монотонијата црно - бело сакам да внесам уште една боја (такви хулахопки и марама).
    И тука ми се јавува проблемот.

Бендисав во Пенти едни хулахопки бордо со црно - бели линии (на нет кога ги гледав тегет-бели изгледаат линиите, во живо видов дека се црни), ама некако од една страна се премногу за мој вкус, а од друга страна ми се допаѓаат. Или да земам обични бордо со минијатурни срценца:?: Плус бордо марама.
    [​IMG][​IMG]