Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. CherryGirl07

CherryGirl07 Нов член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Комбинацијата ти е супер! (y)
    Но, според мене повеќе би ти одговарале овие што се обичните бордо со минијатурни срценца и бордо марама, затоа што имаш кожна сукња и плус овие линиите на хулахопките, мислам дека би било премногу. Исто така можиш и црни хулахопки, но марамата да е пошарена и да додадиш некој накит дали белегзии и слично.

На Sfera му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Супер ти е комбинацијава!(y)
    Ти одговараат и овие ,а можеш и обични.

На Sfera му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheTribe

TheTribe Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2011
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    31
    Дечки каков наќит би одговарал на ваква јака (на црно фустанче со тричетврат ракави)
    значи некое ланче, обетки, што би го отвориле...

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      125 KB
      Прегледи:
      56
  4. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Чадорче ти си луда. Бодиво е топ! Мене ептен ми се свиѓа. Можеш со сукњичка да го носиш, и со висок струк и обична. И сако можеш да облечеш ако не сакаш да е многу нападна чипката. ;)

На ivona29 и LaraSolare им се допаѓа ова.
  5. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Трајб, по мене или некое кратко ептен нежно ситно или некое ептен нападно, големо и гломазно.
    Мислам дека боље иде некое мало нежничко ама јас сум љубител на позаприметливи ланчиња, а и ако ти е за дотерување, јас ипак предлагам некое вакво:

6. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Јас мислам дека овде ланче е непотребно.Прво затоа што нема да биде заприметливо,а после и самата јака или што и да е,доволно е голема и “падната“ што го заменува и ланчето.:)

7. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    3.480
    So sto gi kombinirate koznite helanki? Znam deka odlicno izgledaat iskombinirani so pleten dzemper ama sakam kombinacija za vecerno izleguvanje.
    Do sega gi kombinirav samo so kosuli koi odnazad go pokrivaat zadnikot, sega sakam so nesto pokratko vo red bi bilo?
    Ne se providni nisto ne se gleda pa zatoa mislev so pokratka bluza da gi nosam ama sakam da slusnam i vie sto mislite.

8. merida

merida Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    267
    So sto da ja iskombiniram suknickava? Edna i edinstvena :) ne nosam sukni ama ovaa mi bese ubava zaradi patentot nazad I e so visok struk?

Прикачени фајлови:

9. Elena-123

Elena-123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2013
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    322
    Црна кошула на долги ракави оде ли со кремови штикли и со што да ги доискомбинирам..може и слики?:?::$

10. Elena-123

Elena-123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2013
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    322
    Со кошулче и сако..и шпиц штикли!

11. One.Moment

One.Moment Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    3.545
    [​IMG][​IMG]

На macka91 и naturally им се допаѓа ова.
  12. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Секако дека оди црно и крем.
    Незнам точно каква ти е кошулата,подолга или пократка,широка или потесна,но бидејќи е црна,еднобојна оди буквално со се.Можеш доле крем панталони,боја како штиклите, тесни со повисок струк,а можеш и фармерки тесни со повисок струк во потемна нијанса.Можеш и со сукња уз тело со повисок струк, црна или крем.Може и кожна да е,сега тие се ИН и мн убаво стојат со кошулчиња.
    Ташничката или пликото нека биде во иста боја со штиклите.А накит,можеш некое не мн нападно ланче или пак по впечатлив часовник на едната рака,а на др неколку алки во крем или црна боја.
    Како и да е таа комбинација со црно и крем како и да се искомбинира убаво ќе искочи.

На sinorinJa и simoncelicius им се допаѓа ова.
  13. merida

merida Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    267
    Ooooo tesko :) ne nosam kosuli I nemam :) a spic pa ic. Dali ke bide ubavo ako nosam crna rambovka i crno sako? I dali da ja nosam na crni ili na meso boja hulahopki? I dali bi odgovaralo so kafeni cevli?
    Offff tesko mene :)
    I kakva boja bluza bi nosele na kafeni helan-pantolomi so rap na sredina :)

14. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Имам само едни чизми високи до колена, кафеави. Не сакат да ми купат нови, па ќе морам да ги носам.
    Предлог некои комбинации? Со какви суќничи и фустани можам да ги комбинирам, бои и моделчиња?

Последна измена: 15 ноември 2014
  15. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    ^ јас те замислив во фустанче обично тегет, коланче кафенко како чизмите и џемперче одозгора. Кафена јас комбинирам со темно зелена, бордо, тегет, окер боја, црвена и така нешто поесенско :)

На pamelche и CherryGirl07 им се допаѓа ова.
  16. Rose-tulip

Rose-tulip Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2014
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    287
    На ова мислам најдобро би стоеле обетки, некои повпечатливи. Не ми дава да прикачам слики моментално не знам зошто, ама укуцај на гугл statment earrings ќе сфатиш на што мислам ;)

17. Rose-tulip

Rose-tulip Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2014
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    287
    Кожни хеланки, тексас кошула+ џемперче некое поширочко, кафена ташничка
    Цевка фармерки, кошулка, кардиган(оние долгине џемперчиња што се закопчуваат), марама некоја штосна карирана на пример
    Фустанче во А форма со некои штосни подебели хулахопки
    Сукњичка широка кратка со кошулче внатре или боди и чорапчиња над колена што ќе излагаат од чизмите
    Интерсно би било и сукња во А израз ама под колена, исто со некое кошулче внатре пикнато и марама...
    Пушти ја фантазијата, имаш милион комбинации што можеш да ги направиш, битно да не се ограничуваш. Ама во секој случај набави си некоја ташна што ќе одговара со чизмите и ќе можеш горе доле да ја убациш во повеќето комбинации :)

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Го најдов сакото помеѓу работите на мајка ми, од цутот на младоста.:D
    Искрено, премногу ми се допаѓа како модел.
    Освен потпунките кои се преголеми за мој стил, што друго би промениле за да го добие тој 'модерен' изглед на сако?:)
    И секако, со што би го комбинирале?

Прикачени фајлови:

19. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Можеш со бела кошула и црни пантолони,или со црна кошула и црни пантолони.
    И црвено карминче.
    :)

На sadgirl21 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. One.Moment

One.Moment Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    3.545
    Мене саково со се ми оди, со бела/црна блуза/кошула на црнки хеланки/широко или тесно здолниште (за покласичен изглед).
    Ама ако си од оние девојки што сакаат да експериментираат и поседуваат поголем избор на модни додатоци би внесла боја во црно-белава комбинација, на пример розеви потпетици и ташна (или било која боја само да се исти).
    Исто така добра комбинација би била нешо поврзана со бордо боја и обавезно бордо кармин, така по есенски изглед :)

На sadgirl21 му/ѝ се допаѓа ова.