Не сум прочитала убаво @susi моја грешка. Само малку сте ми искрено нејасни со прашањата за пример за комбинации, кога сите ние ги копаме од нет да бидеме искрени, никој не измислува топла вода. Сите имаме гугл, сите бараме на гугул. Совет океј, разбрам, ама констнантно барање на сликички од нет не разбирам. Да не испадне дека мрсам бубрези, само некако ми се губи контекстот на темава со постирања на копи песјт комбинации од нет на ултра фешен блогерки. Тоа не е моден совет, тоа е само добри способности за барање низ интернет со добри key words. Невер мајнд, погрешно ќе бидам сфатена пак.
Знам погрешно си ме сванала нема врска , а и тоа што го кажа е точно за комбинациите дека има по нет, ама јас не сакав да барам се брзав и не можев ,затоа некој што веќе има најдено сл да прикаче ми беше да видам . И не си погрешно сваната од мене, може и од другите. Секој има право на мислење нели.
Црна кожна сукна со што би можело да ја комбинирам, имам обична бела кошула и карирана со црвено или нешто друго освен кошула што би можело. Планирам ја на носам со црни кожни високи чизми, се мислам дали капут да облечам (сив е со кожени ракави) или црно кожно палто.
Јас последно ја носев со кратко памучно џемперче, многу ми се свиѓа така и многу ми одговара со исто кусо бллузиче на ракави. За палто и 2 те би одговарале мислам
Девојки, имам пепито шорцеви и сакам да ги облечам за нова година(ама не знам дали сега се носат). Што мислите, со што да ги искомбинирам?
Зошто да не се носат.Ако се подебел материјал би биле одлични да се искомбинираат за нг. Со убави подебели црни хулахопки супер би било.А горе јас би ги искомбинирала со вакви некои кошули или посвечена блузичка.
Се носат секако, баш добро. Јас би ги комбинирала со црни хулахопки, црна, бела или сива кошула од овие ко прозирни што се носат сега, незнам материјалот како се вика. На нозете салонки црни шпиц, или некои шик чизми над колено.
Мнооогу се убави..Првата и втората нарочито..И јас имам пепито пократка сукња и со некој вакви кошули или како втората блуза би можела да искомбиНирам за нова година
Мој предлог е кошулата од тексас да ја комбинираш со фармерки во боја Спојлер http://wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2012/11/9.4.jpg Спојлер https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...dIfR5gnnoPkaIwEsPFEo8YIad02l0lRR9Xy69iZC2OgWW
Predlog : Krem/Siva/Bela kosulka I crni stikli, ako e gorniot del poednostaven moze nekoe vpecatlivo lance
Јас си го земав фустанов за нг, а имам и плик ваква боја.Мислев штикли да си земам шпиц, ама не знам каква бојаИначе малце порозев е фустанот не е баш ваква бојата, се мислев за крем штикли.И ланче, би му одговарало?
@Monna.Monna За ланче можеш некое кратко,за да не фати на чипката.Иначе кремави штикли би одговарале,особено ако е порозев од сликава.
Девојки се залетав за една комбинација ама сеа се предомислувам значи си купив оние како кожни панталончиља и кошулка онаа полупроѕирна и одозгора долго плетено џемперце е сеа ме фака една мислса дали оваа комбинација можам да ја носам со салонки ??? Некако ми влегло во глава да не не се носи џемпер со штикли??? Хмммм
Може да ми кажете дали со комбинацијава би одела црни чорапи до колена нешто вакво на чорапи и дали би одело со оваа комбинација