dali posvetlo plavo fustanche bi odgovaralo so potemni plavi hulahopki podebeli.. ? imam i ista boja na nametka kako hulahopkite..ili sepak prodzirni hulahopki m? p.s: strav mi e da ne mi e ladno i zatoa posakav debeli hulahopki...
jas imam vakvo ama crveno,i me interesira dali ke odgovara so zlatno lance so biseri i tenok zlaten kais,meso boja hulahopki a na noze crni konduri?help
Јас нема да носам ланче бидејќи тој синџирестиот детал ќе го префрлам напред како ланче. За каиш тенок би можела да ставиш,со холахопките исто се сложувам, ама ако носиш црни штикли гледај и пликчето да ти е црно.
mi bese za sinoka kombinacijata,inaku zemav go otsraniv zlatnoto singirce i si go staviv gerdanot sto veke go pisav i tenkoto zlatno kaivce i ispadna mnogu poubavo,i nosev crni stikli bidejki slabo stojam so izborot na stikli po doma i canta so zlaten detal na nea kako kaivceto,sepak fala ti mnogu za sovetot
Како можам да го искомбинирам фустанчево освен со црни штикли и црни чизми?Би можеле ли некои други варијанти ?http://shop.mango.com/MK/p0/women/c...das&ident=0__0_1419983594425&ts=1419983594425
Женски ај дајте ми совет.Незнам дали е ова соодветната тема.На свадба сум за месец дена,блиска свадба и сакам фустан да носам посвечен но не претерано.Е сега ме мачи незнам каков фустанот да купам.Долг краток широк тесен.Јас многу сакам долги фустани но немам баш висина за нив ,162 сум,а и тело немам некоеси слим па да ме издолжи и да ми стои поубаво. Сакав совет и да купам долг,да си ја исполнам желбата де,каков да биде моделот за да би ми стоел малце барем и да не изгледам смешно.Иначе планирам во крем боја да е и што мислите штикли каква боја ќе одговараат?
@lovelife со крем или црвени штикли исто така е полн погодок. Немора да гледаш секогаш чантата да е иста со чевлите, баш поубаво ќе биде ако чантата си остане црна без разлика на тоа каква боја на чевли носиш.
незнам какво тело имаш,но ако не си толку слим како што велиш немој да носиш нешто ептен тесно... јас еве на пример обожавам долги фустани кај кои здолништето им е широко и паѓа... за штикли,како што кажав и погоре, крем варијанта е секогаш сигурна...но ако не сакаш крем,можеш да ги комбинираш сите бои, бидејќи крем е најлесна боја за комбинирање....еве на пример со розе или незнам, тоа сепак треба да е некоја твоја замисла, ова е само мој предлог се надевам дека помогнав колку-толку
па и не си баш ниска еве пример JLo,Ева Лонгориа,Ким се пониски па си носат долги тесни фустани.сеа незнам со тежина како стоиш т.е не треба да си слим за да носиш долг и тесен фустан ама да знаеш дека кремаст повеќе ја истакнува фигурата значи не те прави послаб ако е тесен, јас сум 166висока и ни слаба ни дебела значи онака таман и носев од половината надоле широчок фустан ама јас не се осеќав убаво така си излеав како покрупна кога се гледав и затоа ти препорачувам тесен фустан или пак црн тесен до колена многу убаво изгледа и шпиц штикла еве некои слики,се надевам ќе ти помогнат малце имам уште фустани низ моите албуми ама да не те збунам многу
можеш и со сина боја, светла, темна, супер би одговарало, кога имаш комбинации од бело и црно не се плаши да искомбинираш уште една боја, јас би облекла и циклама чевли и лилакови.. биди храбра поиграј си со боите
Sijam edna haljina na snajder... cipka e crna sakam da bide tesen tesen a dolu sirok.. pa me interesira ve molam sirokiot del se siri od kaj kolenata ili... pogore podole... ja prasav sivackata mi vika ti kakoo sakas ...kako e podobro...