Вакви си купив исти само без патент,плишани се. Ги пробав со сукна и кошула мислам дека одговараат. А дали би ги комбинирале со фустанче пошто не одговараат баш на секакви фустанчиња и прикачете слики.
Ваква сукња со што да искомбинирам? Значи сукњата е тесна црна со висок струк. Ве молам дајте ми слики со комбинации
Па скоро со се' оди пример, Блузиче со ракави, без разлика дали е кроп топ или не е. (би додала некое впечатливо ланче или обетки) Со џемпер Кошула
http://www.bershka.com/mk/en/shoes/...ross-strappy-sandals-c695005p5234137c105.html со што можам да ги искомбинирам овие штикли за свадба?
I jas ke gi kupam denovive definitivno,mn se ubavi. Mislev da ne donesat i nekoi drugi modeli pa da pocekam,no moram da gi kupam. Inace mozes da gi iskombiniras skoro so sve.So crno fustance,so krem,so bordo,so teget..A i nemoras so fustance samo,mozes i so ubava tesna suknja so povisok struk i nekoe kosulce.I malce nakit i super ke bide.Samo bidejki se raboti za sandala gledaj fustanceto ili suknjata da ne bidat od nekoj zimski materijal.
Мене прво на што ми паѓа на памет е некое лежерно бело фустанче, иначе преубави се сандаливе. Ги гледа во некоја поелегантна и едноставна комбинација.
Со кратко фустанче во А форма или тесно зависи од твојата градба кое поубаво ти стои, можеш и еднобојно, можеш и со шарено, оваа боја буквално одговара со секоја друга. Купи си само чантичка во иста боја, а за бојата на фустанчето не се замарај толку, кое ќе ти фати око тоа купи си го, нема да имаш никаква утка во однос на бојата. Секако бидејќи си на свадба не би ти препорачала само да биде бело, тоа е непишано правило дека на свадба не се носи бела боја чисто од култура и почит спрема невестата. Вака кога ги видов ептен ми одат со тегет или смарагдно зелена боја, со црвено би стоеле исто така одлично, ако е летна свадбата некое шарено фустанче со цветчиња (ако е шарено немора да гледаш и бојата на чевливе да биде застапена, нека не те ограничува тоа).
Со што би можела да ги искомбинирам? Онака нешто лежерно за до факс,за во сабота преку ден за на кафе...?
Би носеле ли кошула со долги ракави со сако или наметка со три четврт ракави? На емисија ја видов водителката Билјана Дебарлиева носеше интересно ми се виде...