Da ,zosto da ne.A i ovoj period mn.bea aktuelni poncha so tri cetvrt rakavi i najmnogu odea so obicni kosuli,teksas kosuli .. A sto se odnesuva do sakoa so tri cetvrt rakavi i kosula so dolgi,jas sum isto za.A i mn.kombinacii sum gledala taka ,a i jas sum nosela i ubavo izgledalo.Primer ako sakoto e crno,odozdola moze vo bilo kakva boja kosula,bordo,bela,vo nekoja pastelna boja,so dezen i sl....Ako sakoto e vo boja pak,kosulata moze da bide vo poednostavna boja,bela ili crna i sekako na istata rakavite da ne se mnogu siroki.
Зашто да не, не гледам причина. Кошула и сако е класичен офис изглед. Не гледам една причина за не. Еве и кежуал комбинација со спортска кошула и сако. Втората коминација е покежуал изглед. И за таа сум за, носено и проверено.
Mozes vakvi,pa i plikoto vo vakva boja da bide.Crveni,bordo,koralni. A isto i so krem bi bilo ubavo. A i ovie od Zara sto gi zabelezav isto bi odgovarale.
Кога го видов фустанов одма некако комбинација во глава што ја замислив ми беше со royal blue штикли. Еве слика чисто за како изгледа комбинацијата на бои заедно. Крем или црвени штикли со црно ми е веќе видена комбинација, но сепак зависи колку сакаш и да експериментираш со бои
Суќната многу ми се свиѓа и боја и модел и должина и се‘, ама ја немам облечено до сега од шо не можам да се одлучам дали ми се свиѓа како ми стои или не и од шо не знам како да ја искобимирам. Ај некои идеи и предлози ако може за вечерно излегување. Спојлер
@pamelce Здолништето е потенко и може да го носиш во потопли денови. Со што и да го комбинираш на овие температури, конечната слика нема да има добар ефект. Мој совет е да почекаш за ваква облека. До тогаш, можеш да размислуваш за комбинации со кошула, блуза со тричетврт ракави, шарено џемперче или некое еднобојно пролетно јакниче.
preubav fustano mozi da mi kazis od kade go kupi i nazad vo grbo otvoreno ili zatvoreno e ?? A jas bi ti preporacala so kralsko sino da kombiniras ili pa so zlatno
Со што можам да искомбинирам вакво елече само што не е крзнено туку со обичен материјал и има копчиња многу е убаво и интересно, сиво е по боја. Некои идеи освен со кошула?
Девојкии ми треба помошп , сакам да носам фустан корсет со прслук без перамки , но прслукот ми се подместува кога одишп , играш и слично е сега како вие носите корсет со прслок без перамки , да нема некој штос ?