Девојки ај помош, со што да го искомбинирам, мозе ли ова да се носи со хулахопки и чизмички или како? Ретко носам фустани и ми треба помошш?
Женски со каква боја чанта би ги носеле? Кафеава имам ама темна, црна некако не знам. Нови ми се, цел град го пребарав за ваква боја чанта нигде не можам да најдам Идеа нешто?
Каква ти е темно-кафеавата ташна, која нијанса поточно? Стави слика од неа, можеби ќе одговара. Мене ми се допаѓаат вакви комбинации со различни нијанси на една иста боја, убаво изгледа.
@Mishela Не знам некако во мисла ми е, 2 дена се мислам со која чанта да излезам До вечер си викам дека ќе одлучам, ќе ставам слика во модни критики утре
Сепак крем-кафеаво е фин склоп на бои, што знам. Мене ми се допаѓа, а ти како ќе си се допаднеш повеќе тоа е друго. Со црно можеби повторно ќе одговара, ама зависи нели што друго ќе носиш. Крем бојата одговара со речиси сите останати бои, па не верувам дека би направила некоја голема утка.
Знам само дека црна сукња ќе носам и се двоумам дали бела блуза или црна Зато вечер исто ко на модна писта па ќе видиме Фала @Mishela
Вака малку глупо е прашањево ама ќе прашам. Знам жешко е и не е логично сега чизми да се носат, ама тие ми се удобни за носење пошто се меки и не ми мирисаат плус нозете во нив, е сега што е жешко жешко е. Дали се носат, или вие дали ви носеле чизми? Инаку за модел тимберки зборувам ( гледам на некој модели ги носат дури пак со кратки пантолончиња со што не) Не знам што да носам утре, затоа прашав?
Da,boite ke odgovaraat sekako,no ne znam dali planiras da ja nosis kosulava kako na slikava so crniot bra samo,bidejki spored mene ne mi izgleda bas vkusno,pogotovo kaj predelot kaj stomakot.Zatoa mislam deka podobro bi bilo so maicka na tenki brateli odozdola.Moze da bide vo ista boja kako kosulata,moze i posvetla krem,a moze i crna da e.
@Adi888 ќе ти одговара, убава замисла. Мој совет облечи боди во крем боја или пак градникот нека ти биде во боја на кожа за да не се познава толку. Знам дека за чантичка се довумеше, слободно носи црна бидејќи и сукњата ќе ти биде црна и секако прозирни хулахопки. Па да те видиме во Модни Критики.
Девојки ми треба совет конкретно за чевлите. Во недоумица сум дали овие балетанки би се вклопиле во целата комбинација? Некако како премногу да доминираат со нивната боја во однос на останатото Или сепак да одам на сигурна варијанта црни балетанки? Останатите парчиња (блуза, панталони и ташна)од комбинацијата се следните... Спојлер: Комбинација Спојлер: Балетанки
@Sfera, Искрено портокаловите балетанките ми се многу летни и лежерни и не ми одат на црните панталони и ташната. Јас би ги носела со бело фустанче, или пак фармерки до глужд и некоја интересна маичка. Поубаво со црните балетанки, иако јас секогаш сум за штикли со панталони.
Не ми се совпаѓаат некако балетанките со комбинацијата и со моделот и со бојата. Оди на сигурно, облечи си црни.
@Sfera јас би за црни во оваа комбинација, евентуално сиви. Портокаловите се преубавки, да е со еднобојна маичка или барем да имаше некој тон шарената маичка во портокалова боја ќе имаше некоја хармонија на бои, вака некако не ми оди.