Луѓе, јас славам апсолвентска неделава, се подновив со фустанов и ќе го комбинирам со салонките што веќе ги имам, повеќето ми ги знаете, накит ми е овој на сликата, е сега не знам ташна каква да купам, сакав слична на штиклите, ама се убаив од барање и нема баш таа нијанса никаде, а да мешам нијанси па и со шарава не ми иде.Предлог?Дали да земам најобичен црн плик или ?Шетиклите се многу одредена нијанса, крем-сива нешто се прелеваат, што ги знам, избрав сребрен накит оти повеќе ми лежеше.
Preubavi se stiklite,a i fustanot.Jas bi odela so krem tasna,pa i da ne e skroz ista nijansa kako na stiklite ubavo ke bide bas so crniov fustan.Imam gledano ista nijansa na krem kako stiklata vo Parfois,a i vo Zara. Prekrasna ke bides,mi se dopaga mnogu kombinacijava.
Девојки дајте предлог што да се дотерам за вечерва, имам настан со видни луге не сакам нешо предотерано ни преобично.. Да ставам црни пантолони со црно сако и каква кошула или блуза? сакам да ставам кафеави штикли со таква чанта со златно и таков накит.. ама горе ме буни што да ставам
Ако одиш на варијанта црни панталони црно сако и кафеави штикли облечи бела кошула. Да не биде премногу ако вклопиш дречава боја со кафени штикли.. Зошто не облечеш црна или крем штикли? Така имаш многу поголем избор на комбинации. А и еднобоен фустан со кратки ракави и до колена би ти бил супер избор..
Девојки купив едни панталони ама појма немам со каква боја на блуза да ги искомбинирам. Дајте ми некои идеи или да одам да ги сменам за некоја друга боја.
Не мораш да ги менуваш и оваа боjа се носи доста.Со бела маичка,тегет,црна,крем,морнарска на црно-бели линии,на точкици...Но боите да бидат овие.
Nakit samo obetki tirkizni mozee nekoi ponezni frizura razbusavena pundza , lance ne stavaj , alkaa stavi nesto zlatna , stikli tirkizni i zlatna canta moe mislenje ..
Сакам да ве прашам,дали е во ред сега да се носи морнарско нешто?Имам морнарски корсет па сакам да го искомбинирам за вечер.Ви благодарам
Sekako deka e vo red da se nosi.Nosi si sto sakas i vo sto se cuvstvuvas udobno i prijatno.A i mornarskoto e povtorno IN i ova leto.So nesto ednobojno dole bi bilo super,bilo suknja/sorc/pantaloni.
Можеш некое убаво ланче, можеш и минималистичко, сребрено, можеш и некое по впечатливо црвено ланче, мали обетчиња Најубаво би било според мене со некоја мала ташна, од оние што се носат на рамо, бела, црвена или црна и патичиња, или балетанки, иако и црни сандали би било супер.
Со патики планирам да искомбинирам. Може слика за какво ланче мислиш, или мислиш на било какво сребрено ланче?
Девојки ај малку помош за фризура и шминка на комбинацијава. Имам шишки на страна и долга коса. Значи ова е кроп топ и сукњичка под колена тесна,не е квалитетна сликава извинете. Ќе ги комбинирам со бордо ташничка и штикли. Накит нешто,се думам дали да ставам. Однапред благодарам
Маичката ако гледам добро е во В израз, супер би било нешто слично на вакво ланче, уште поубаво ако имаш со циркони во боја, ситни обетчиња, и некоја алка. Имаш три бои можеш баш интересно да искомбинираш. Шминка бордо кармин и cat eyes maybe , фризура можеш да ја навиткаш малку, или интересна плетенка на страна.
Шминка се знае, бордо кармин е must во комбинацијава, а на очите само туш, не се шминкај со сенки дополнително, акцентот нека биде на бордо усните. Косата собери ја во висок реп или пунџа, а шишките може да останат или ако не ти се допаѓа како ти стојат со собрана коса залижи ги и нив. Од накит ако ја собереш косата стави некои обетки, златни или сребрени ако имаш висечки супер. Друго од накит не ти е потребно.