За матура во кафана кај многу блиска другарка. Барам мислење дали е добро вклопена комбинацијата, што да се додаде или изостави и предлог за фризура и шминка. Фала однапред и се извинувам за лошиот квалитет на сликите.
@Elichka Комбинацијата ми се допаѓа многу добро вклопени бои и дезенот на кошулата одлично се совпаѓа со бојата на панталоните, сакото и чевлите. Единствено би ставила обетки кој би биле со кремаво, кафено или зелено камче мое мислење
@Elichka Јас лично би ставила сукња, бела или во тонот како панталоните, бидејќи горниот дел+чевлите е одлично вклопен, а панталоните и тоа како стојат, не ми се премногу допаѓа. Плус, со панталоните тоа е веќе видена комбинација, може малку и да експериментираш и да пробаш нешто ново
Извини, но мене не ми се допаѓа како ти стојат панталоните. Пробај со некое здолниште, тесно, широко или можеби други панталони кои се потесни од овие.
Постои веројатност овие темниве пантолони да ги стеснам. Фала ви на вниманието, ако и ова не чини ќе одам да си барам фустанче.
Помош феминки ! Како да го искомбинирам фустанчево со која боја чевли и накит? Има некоја си чудна зелено-жолта боја. Фала ви. ☺
Боја на чевли ти одговара крем, црни, тегет, кафени, сиво... Сите неутрални бои може да дојдат во предвид. А накит можеш нешто златно или комбинација на златно со зеленкасто како бојата на фустанчето, обетки и алки или пак часовник, ланче не ти е потребно.
Дајте идеја со што да ја носам, имам иста ваква, елегантна е со тоа што си стои вака широка, не спласнува. Би сакала нешто свечено и нагоре, и да речеме црни сандали.
Јас би ја носела со црна или бела кошула со точки. Оние што се како свиленкасти. Кога ја видов сликава се воодушевив Сакам бело здолниште
dali bi mozela ovie obetki da gi kombiniram so crvena karirana kosula, so plava svetla ednobojna kosula ili so nesto drugo i so crni farmerki?
So site boi odgovara, moze i so crni. No jas sakam koga kje nosam nesto crno ili teget, cevlite da mi se crveni, zlatni, nekoja drecliva boja @mal.ecka, mene ne mi se dopagja idejata. Povekje sum za obicna maicka so takva suknja. @Ammy.Lee kombiniraj so maicka vo nekoja od boite na suknjata, pr cvena i crni cevli, crvena tasna. Imas ubavi tri boi, sklopi gi