Zenski dali odgovara crna bluza na kratki kako bodi (tesna) so rezeta (ili svetlo tirkizna) boja na suknja sirocka i crni salonki zatvoreni obicni i nekoe lance crno so srebreno..? Neka mi pisi vo poraka nekoja ako moze
Ги добив на подарок и ми се допаѓаат, но немам никаква идеа како и со што да ги носам. Во какви комбинации се носат кондуриве?
Oвие ми се некaкo винтиџ. Се нoсaт пoвеќе сo кoшули, пoелегaнтни блузи, тесни фaрмерки/пaнтaлoни нaд глуждoви, дoлги, ширoки сукњи, пaнтaлoни oд тие штo се пoширoки кaј кoлкoвите и нaдoле тесни.
Женски дајте идеја што да ставам одозгора ке носам бела сукна со златно и тегет блузичка со тегет штикли е сеа за горе што да ставам.. тоа ми е проблем.. бело сако немам, а џемперче мислам дека нема да стој.. Дајте предлози..
@Miss.N Секогаш е подобро да сликате барем да имаме конкретна основа за што се работи, златно со тегет блуза е широк поим, а пак за бела сукња да не зборувам.
Ни тегет сако немаш? Или кожна тегет/бела јакна.. Иако мислам дека и џемперче ќе биде океј ако е поелегантно. Ако не смени боја на маичката и земи си црно палтно и чевли.