znam, ne mislev na otvoreno nishto, se mislam da oblecham edno fustanche nekade do kolena e, ne e otvoreno gore, na debeli preramki..i baletanki najednostavno hah ama mnogu izgledam nisko vo baletanki, sakav da gi izdolzam malku nozeve sepak fala vi @CharmedGirl i @kjukli
Фустанот кој го имам е сличен модел како овој на сликата, само што е цветен и главно преовладуваат црвена и розева боја. Се мислам како неутрално да го искомбирам со крем ташна и штикли, пошто фустанок веке од него има златно со црвено ланче.. или некоја друга препорака? А нешто шо највеке ме мачи е косата, пошто не ми е многу долга..некаде до раменици, а прилично сум висока, се мислам ако ми биде собрана да не дојдам некако како пирамида со ептен тенок врв.
И јас мислам дека крем/златни штикли би ти одговарале најмногу, а косата само би ја навиткала без фризура нешто како на сликиве.
Убава е ташната. Јас лично не сакам розево, но оваа нијанса баш ми се допаѓа, а поготово за летниот период. Јас би ја носела со тегет парчиња облека, крем, фармерки и некоја маичка како бојата на ташната, кафеаво исто така оди, црно, бело...Не би ја носела со некои дреч бои. Црвена, циклама, светло зелена, жолта и сл. А со неутрални и понежни бои баш ќе ти оди убаво. Ако немаш иста боја на чевли доле, како ташната, можеш и со крем, црни, бели...Не мора баш секогаш да се придржуваме до тоа правило, каква ташна такви чевли.
imam tasna kako devojkata na fotogravijava no neznam kako esenski bi ja iskobinirala ili za vo zima ,pa ako imate ideja za esenska ili zinska kombinacija so tasnava kazete ,svarno se zapostaviv vo posledno so ova kombinaciite
Малку глупаво прашање: Сакам да си купам некоја чанта, од тие со долги рачки што се не многу голема пошто сум мал човек и никакви не ми стојат, плус не сум носела никогаш чанти со мене посебно од овие со мали рачки, е сега предложете ми некој модели нешто какви се носат за на факултет да можам да ја комбинирам со повеќе парчиња на гардероба.
Se soglasuvam delumno so Miranda, mene mi e preubava bojava imam ista samo malecka. Iskreno jas sakam i so crveno da si ja kombiniram, so temno violetova, so svetlo plavo, primer so takva boja cevli i crno/belo fustance. So zolto, zeleno nikako, ni svetlo ni temno.
Помош...се приближува мојот прв академски час...(бруцош сум си) .. Што треба да имам облечено? Дали скромно но елегантно или спортски... п.с.на стоматолошки во ск сум...
Здраво феминки, мала помош за комбинација во врска со накитот ми треба. Имам црвени чевли како на линкот и ќе ги носам со црн подолг фустан (без рамки ), но не знам каков накит да ставам. Фала однапред http://goo.gl/s04c4a
Abe kakvo sveceno dodeluvanje... Hahaha kje vi gi dadat i eventualno kje ve prosetaat niz fakultet.. Nas ne ne ni prosetaa odma casovi imavme..
Дајте идеја што можам да облечам со ниски мартинки со три дупки. Само што ги купив само не знам како правилно да ги искомбинирам со облека.
@Oscar Lady Чантата ти е преубава точно како за мој стил Можеш да ја користиш за кафе, за факултет, за секојдневни обврски кога излегуваш.. кратко речено за секојдневни ситуации. Можеш да ја комбинираш со фармерки и кошула или блуза, со хеланки и обична маичка, ептрн е модерна и класична за секојдневие. @elisabeta Ташната е супер модерна, можеш да ја комбинираш и со фармерки и кошула, мошне добро би се искобинарала и за ноќно излегување во комбинација со некое фустанче. @icona.pop Комбинација за овие класични чевли можеш да применуваш со тесна фармерка и некоја блузичка или маичка обично памучна, мислам дека чевлите се идеална комбинација за тесни фармерки, или пак со хеланки и подолга широка блуза.
фала за одговорот уште да ми кажеш со што бои би ја комбинирала ?Не ми доаѓа никаква идеја скрос се закочив во последно за комбинирање