Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    znam, ne mislev na otvoreno nishto, se mislam da oblecham edno fustanche nekade do kolena e, ne e otvoreno gore, na debeli preramki..i baletanki :) najednostavno :) hah ama mnogu izgledam nisko vo baletanki, sakav da gi izdolzam malku nozeve :) sepak fala vi @CharmedGirl i @kjukli :*

На kjukli и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  2. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    km79-czerwony-kombinezon_24396.jpg 75359_profimedia0206576234_630x0.jpg

3. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    1284542_fpx-tif (1).jpg

Фустанот кој го имам е сличен модел како овој на сликата, само што е цветен и главно преовладуваат црвена и розева боја. Се мислам како неутрално да го искомбирам со крем ташна и штикли, пошто фустанок веке од него има златно со црвено ланче.. или некоја друга препорака?

А нешто шо највеке ме мачи е косата, пошто не ми е многу долга..некаде до раменици, а прилично сум висока, се мислам ако ми биде собрана да не дојдам некако како пирамида :D со ептен тенок врв.
    :D:D

4. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Мене ме интересира дали некој носи деновиве ваков шешир навечер..? [​IMG]

5. ilenaki

ilenaki Популарен член

Се зачлени на:
    20 мај 2012
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.299

И јас мислам дека крем/златни штикли би ти одговарале најмногу, а косата само би ја навиткала без фризура нешто како на сликиве. 10454559_1.jpg shoulder-length-curly-hair-bob.jpg

10454559_1.jpg

6. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.435
    Би рекла сеуште е мн топло за шешири па макар и навечер :)

7. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    kako i so shto da ja nosam chantava? Podarok mi e..:) vi se dopagja? :) 20150903_215921.jpg

На SWagger274, vitamina и mirandaa им се допаѓа ова.
  8. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Убава е ташната. :)
    Јас лично не сакам розево, но оваа нијанса баш ми се допаѓа, а поготово за летниот период.
    Јас би ја носела со тегет парчиња облека, крем, фармерки и некоја маичка како бојата на ташната, кафеаво исто така оди, црно, бело...Не би ја носела со некои дреч бои. Црвена, циклама, светло зелена, жолта и сл. А со неутрални и понежни бои баш ќе ти оди убаво.
    Ако немаш иста боја на чевли доле, како ташната, можеш и со крем, црни, бели...Не мора баш секогаш да се придржуваме до тоа правило, каква ташна такви чевли.
    :)

На One.Moment, Oscar Lady, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  9. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    imam tasna kako devojkata na fotogravijava no neznam kako esenski bi ja iskobinirala ili za vo zima ,pa ako imate ideja za esenska ili zinska kombinacija so tasnava kazete ,svarno se zapostaviv vo posledno so ova kombinaciite :) 310.jpg

10. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.229
    Малку глупаво прашање: Сакам да си купам некоја чанта, од тие со долги рачки што се не многу голема пошто сум мал човек и никакви не ми стојат, плус не сум носела никогаш чанти со мене посебно од овие со мали рачки, е сега предложете ми некој модели нешто какви се носат за на факултет да можам да ја комбинирам со повеќе парчиња на гардероба. :$

11. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Se soglasuvam delumno so Miranda, mene mi e preubava bojava imam ista samo malecka. Iskreno jas sakam i so crveno da si ja kombiniram, so temno violetova, so svetlo plavo, primer so takva boja cevli i crno/belo fustance.
    So zolto, zeleno nikako, ni svetlo ni temno.

На Oscar Lady и mirandaa им се допаѓа ова.
  12. little-girl

little-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    9
    Помош...се приближува мојот прв академски час...(бруцош сум си) .. Што треба да имам облечено? Дали скромно но елегантно или спортски...

п.с.на стоматолошки во ск сум...

13. little-girl

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    9

14. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Farmerki, baletanki/patiki, maicka :D nema tuka sto mnogu da se mislis.. Fakultetot ne e modna revija :D

На Oscar Lady и kukla21 им се допаѓа ова.
  15. Robin25

Robin25 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2014
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    138
    Здраво феминки, мала помош за комбинација во врска со накитот ми треба. Имам црвени чевли како на линкот и ќе ги носам со црн подолг фустан (без рамки :D ), но не знам каков накит да ставам. Фала однапред :)

http://goo.gl/s04c4a

16. little-girl

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    9
    нема врска што е свечено доделување на индексите или ?

17. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Abe kakvo sveceno dodeluvanje... Hahaha kje vi gi dadat i eventualno kje ve prosetaat niz fakultet.. Nas ne ne ni prosetaa odma casovi imavme..

На Mishela и kukla21 им се допаѓа ова.
  18. icona.pop

icona.pop Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    27
    Дајте идеја што можам да облечам со ниски мартинки со три дупки. Само што ги купив само не знам како правилно да ги искомбинирам со облека.

19. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.548
    @Oscar Lady
    Чантата ти е преубава точно како за мој стил :)
    Можеш да ја користиш за кафе, за факултет, за секојдневни обврски кога излегуваш.. кратко речено за секојдневни ситуации.
    Можеш да ја комбинираш со фармерки и кошула или блуза, со хеланки и обична маичка, ептрн е модерна и класична за секојдневие.

@elisabeta
    Ташната е супер модерна, можеш да ја комбинираш и со фармерки и кошула, мошне добро би се искобинарала и за ноќно излегување во комбинација со некое фустанче.

@icona.pop
    Комбинација за овие класични чевли можеш да применуваш со тесна фармерка и некоја блузичка или маичка обично памучна, мислам дека чевлите се идеална комбинација за тесни фармерки, или пак со хеланки и подолга широка блуза.

Последна измена: 12 септември 2015
    На Oscar Lady и elisabeta им се допаѓа ова.
  20. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    фала за одговорот уште да ми кажеш со што бои би ја комбинирала ?Не ми доаѓа никаква идеја скрос се закочив во последно за комбинирање :)