Со комбинација на црвена црна, бела, темно кафеава, тегет, темно лила, темно зелена, бордо бои, од овие бои прави комбинации секогаш во склоп на ташната да имаш и истата боја на чевли сандали штикли балетанки чизми сеедно, или пак искористи иста комбинација на аксесори во случај да ја смниш бојата на обувките. Битно секогаш покрај ташната треба да имаш некој акцесоар или чевли што одговараат со бојата на ташната.
Класични фармерки, или пократки фармерчиња три четврт или сосема кратко сеедно, со вакви обични памучни маички Занемари го срцето на сликава Покрај фармерскиот дизајн и материјал би можела да ги носиш и на хеланки со слични маички само во овој случај би требало да избереш подолг дизајн и пожелно поширок. Исто така лигично одат и во комбинација со тренерки.
Женски, ке иде ако искомбинирам светло розеви старки со црна ташна ( http://dtpmhvbsmffsz.cloudfront.net...0fc4344100cdef/m_54df5abf8f0fc4344100cdf1.jpg вака нешто ) Незнам дали ке иде ради златниве елементи
Па и не баш бидејки на ташната имаш светкави елементи а тие така украсите се за помодерен стил на пример на класична кондура или штикла, не се совпаѓаат со спортски стартки воопшто. Со спортски стартки или патки оди комбинација со некоја поспортска и едноставна ташна со едноставен материјал.
Јас велам да. Со поедноставни останати парчиња, за да дојдат до израз старките и ташната. Фармерки, бела кошула/маица, црна јакна/поспортско сако. Исто и со едноставен фустан убаво би стоело. Можеш многу да играш со овие 2 парчиња во комбинација.
@GirlLove маичката и фармерчињата да, ама би одбрала еднобојна ташна, бидејќи принтот на маичката е доволно впечатлив и шарен.
Женски предложете ми што би носела прв ден на факултет? Фармерки нешто,долга сукња? секоја идеја би била добредојдена...
Фармерки/ панталони и маичка и балетанки/сандали/ патики. Или пак фустанче на риги до глужд Не му ја мисли многу за облекување на факс. Најбитно е да не си облечена како за излегување, те да не биде невкусно нели. Топ кроп маички, деколтиња, кратки панталончиња и суќњи се знае каде се носат Со фармерки, темно сини или црни панталони, со хеланки ако е подолг...
Мастило елегантна кошула, со што да ја комбинирам за свадба на отворено во овој ни ладен ни топол период? пс. Кошулата е елегантна, мнг убав матерјал малку деколтирана т.е.е раскопчана и се врзува на струкот.
Можеш да ја комбинираш со црни или сиви елегантни панталони, стави по енормен и забележителен накит во комбинација со иста боја на штикли и чанта. Или пак ако сакаш да изгледаш по префинето комбинирај ја со суќна подолга или пократка во зависност од вкусот и употреби ги аксесоарите од погоре напишаното.
Vaka nesto izgleda ubavo. Crni pantaloni ,sako i nesto nakit. Ubavo e,elegantno... Isto taka i so crna suknja so visok struk. A stiklite i tasnata mozat da bidat vo krem boja. Mi se dopaga taa kombinacija na mastilo i krem, no i so crno nema utka. @ivanchos Momentalno bas nosam edni bordo i gi obozavam. Mene mnogu ubavo mi stoi taa boja na pantaloni/farmerki so teksas kosula. Isto taka i so kosula vo bela boja, nebo plava, crna, krem, teget... Vo istive boi i maicki/bluzi. Mozes da odis i bordo na bordo, no togas cevlite i tasnata da bidat primer crni ili krem. Ili nakit sto ke bide vo druga boja. Kako i da e mozes da eksperimentiras so mnogu boi, osven so nekoi dreclivi, kako ciklama, rozeva, zelena drec ili zolta itn...
Сакам да си купам куси кожени панталони на попуст се ама пошо иде зима знаете како е и сега продавачката ми рече дека и зимо можам да ги носам само да ги комбинирам со хулахопки па што мислите вие со каква блуза ово оно како да ги искористам неможам да ги оставам на друг да ги купи
Vikendov sum na svadba i neznam kakvi cevli da oblecam,otvoreni,zatvoreni,fustanot mi e zelen kako lepeza materijal so lastik na sredina do nad kolena dolg i bez rakavi,znaci leten,i sega so sako bez sako,koja boja,pojma nemam,help?