Викендов сум на свадба, па би сакала да ве прашам за нешто. Ќе носам краток фустан, бојата е нешто меѓу бебешка и праска боја, а околу вратот е како полукруг, и има сребрени големи циркони, му доаѓа исто како ланче. Сега за бојата на штикли и плик ми е најголем проблем. Па, што сметате вие? Која боја штикли и пликче би идело со фустанчево?
@esperansa777 Временските прилики не се наклонети за толку летно издание, па мој совет е фустанот да го комбинираш со кремово сако и салонки во истата боја.
Се согласувам со поента, затворени штикли сепак е подобар избор комбинирани со иста боја на плик, палто и акцесори во крем или некоја друга посвежа боја. Секој со својот вкус сепак но добро би излегало да направиш комбинација со некоја посвежа боја во случајот бидејки темните во состав со вакви светли и нежни комбинирани бои некако и баш не прилегаат, затвораат и се изделуваат. Би ти прилегале бои како крем и слични на истата за да изгледаш посвежо и поотворено.
Феминки ве молам за помош со што можам да искомбинирам црни панталони за вечерно излегување? Спојлер Не носам кошули, а незнам со што друго би искомбинирала
Може ли вака нешто да биде внатре во панталоните? http://static.limundoslike.com/originalslika_Prelepa-bela-majica-sa-cipkom-83686705.jpg само што не е со чипка туку е некако како со дупчиња на грбот незнам како да објаснам...:/ и црни штикли?
Msm deka ne e tolku vazno sto e od lani,no moe mislenje e crni ili kremasti cevli isto i tasna takva boja sto odg so cevlite,sepak slusni i dr mislenja,isto mozes da napravis nes so zlaten kais no nekako ne mi lepe ova nez
Дали ќе одговара ваква боја плико со овие штикли Спојлер Спојлер ? Инаку ќе го носам црниот jumpsuit од МК пред некое време.
Да, супер е. Јас би носела слична нијанса на ташна како чевлите или светло розе, ама и вака е супер. Имаш голем избор чим носиш црн комбинезон. Со крем, бордо чевли и ташна.. Можеш и со сребрена боја.
Пρеκρасна κомбинација, би ти препорачала ништо да не менуваш, стави некој впечатлив накит и боја на кармин како штиклите
Ако го носиш на времево искомбинирај го со некои чизмички до глужд на не многу виско штикла, боја црни/ светло кафени, со некое нежно,едноставно ланче бидејќи горниот дел од фустанот ти е шарен-цветен + со некое мантилче како на сликава
Имам вакво фустанче, како на сликава, таков дезен. Во вторник сум на роденден, сакам да го носам фустанчето, со црни штикли и црно плико. Ама фустанот е на дебели прерамки..а ладно е. Што најмногу одговара за одозгора?
Дечки ај еден совет ако можи? На црно кусо фустанче со куси ракави+црни чевли дали повеќе одговараат црни хулахопки ( ама оние проѕирни кои мене ми се многу секси) или месо боја стандард? Се двоумам а станува збор за посвечен настан...Повеќето ми викаат месо боја...Што мислите вие? Тенкс
ваква блузичка или што и да е само бојата е како ракавите со такви ригички како што е светло сивото од линкот http://tshirtfunky.com/wp-content/u...irt-with-collar-and-full-sleeves-he7mcbtt.jpg после тоа џинс темно сини со висок струк кој нема ни да се гледа при близучката ама сепак кожна јакничка и црни чизми како на линкот https://cdnc.lystit.com/photos/2013...-product-3-14511594-296829065_large_flex.jpeg одговара убаво е ? не е премногу зимско за средина октомври ?