http://static.bershka.net/4/photos2/2015/I/0/1/p/6117/086/515/6117086515_1_1_3.jpg?t=1444923502446 da ve prasam so kakvi cizmi b imozela da ja iskombiniram jaknava onakvi niski ama kakva boja ?
Женски дајте предлог што да облечам вечерва.. Сакам да носам кремови штикли(шпиц), со црно мантилче .. др предлог со тоа црна сукна или..? )
Женски црна сукња кратка над колена тесна со горно како блузичка/кошулка потака кај вратот затворена не знам како да ја кажам проѕирен материјал со 3/4 ракавчиња и благ шпиц црни штикли. Дали одговара повеќе обични проѕирни хулахопки или црни од оние на Пенти што не се проѕираат обични? Спојлер Ако не ме разбравте за кошулката/маичката ќе ви сликнам
pa se mislev okolu crnite vekje iam noseno ednas taka i super bese ama si vikam aj pak da prasam da ne stoi mozebi poubavo so vakvi. Dvoumicata mi bese da ne ne stoi ubavo crna epten hulahopka i crna stikla sve crno nadolu da ne e
Девојкии помагајте ... Сакам да носам црна кожна сукња(широчка) и црни високи чизми ... па сега се мислам што даа носам горе..кажете некој предлог...
Напиши knee high boots outfits на google и ќе ти излезат милиони комбинации. Ќе можеш да си најдеш нешто баш по твој вкус, бидејќи јас можам да ти постирам што мене ми се допаѓа, а притоа не знам каков стил имаш ти
Мене многу ми се допаѓа комбинација плетен блузон и високи чизми.За понатаму како ќе искомбинираш зависи што имаш во плакарот дома.Плетен блузон, високи чизми до над колена и кожено палто.Или пак плетен блузон, високи чизми и капут.И со шешир од тие зимските сега што се носат, многу убаво би изгледало.
Пρедлог за κомбинации со висоκи чизми(до и над κолена, со штиκла)... Со слиκи аκо може Баш таκа се замислувам. Добρа е κомбинацијата, а посебно κоланот ми се допаѓа... нема шанси овде да се пρодава баш таκво нешто или баρем слично....
црни или потемно кафеави или нијанса на капата. па и доколку најдеш некои на нијанса на палтото, супер ќе е но ретко се наоѓа таква зелено-кафеава боја чизми
женски имам едно фустанче бело со црни точки и сакам да го искомбинирам со кожни хеланки (зашто позади е проѕирно и неможе хулахопки) со какви штикли поубаво оди со црни или бели? или пак со чизми црни високи да ги искомбинирам? што викате
@koritsaki За какво фустанче поточно зборуваш, кое не може со хулахопки? Да не е блуза, само подолга?
@Summerlover од позади е како проѕирно црно , па да кажам нешто ко туника еднаш го имам носено со хеланкиве и со црни салонки. Па си викам дали може и со бели
@koritsaki Аха, епа тогаш ако е црни кожни хеланки подобро е црни салонки или црни чизмички. Ако пр. го комбинираш со бели фармерки или обично, но светли фармерки, можеш покрај црни, да употребиш кремасти чевли.
Си купив маслинасто јакниче додуша повеќе како наметка е , ама сега се мислам со што да го искомбинирам немам скоро ништо зелено ?
Нема потреба да го комбинираш со нешто друго зелено. На пример можеш со обична бела маица и фармерки. Најубава комбинација е... Еве слика