имам купено црна сукња до колената и бордо кошула на 3/4 ракави дали ке ми одговарат вакви чизми како црните?
вака сакам совет од вас девојки зошто јас неможам да одлучам... ми треба нешто уникатно убаво за моја веридба ,па да ми предложите нешто
@ivanchos За ваков модел на фустан можеш да избереш салонки ( црни или во боја), а од накит обетки и прстен во минималистички стил.
само црни салонки со шпиц значи некои елегантни, пр.https://www.google.com/search?q=блацк елегант стилетос&rlz=1C1KMZB_enMK577MK578&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj5iKiJ88HJAhWMDCwKHfcSCnIQ_AUIBygB&biw=975&bih=789#imgrc=NduDe1RjV1G0kM:
Девојки не знам дали ми е за овде прашањето, ако има посоодветна тема молам админ да го префрли. Имено го купив ова фустанче за керка ми (6 год), бојата е праска, малку потемно од на сликата, но не знам со што да го комбинирам, мислам на боја на блузиче и хулахопчиња. Пробав со бело но многу е безживотна целата комбинација. Немам друга идеја.
Со какво фустанче би одговарале црни лаковани мокасинки со мала ресичка? Дали би одговарале со некој по ретро модел? Можеби ваков некој?
@Vertigo TJ Ако комбинираш со бели хулахопки, гледај пр. чизмичките да се во по темна боја, може кафеава, а нагоре блуската може бордо или пак тегет, а може нежна боичка, но со некој принт како мали срценца што се., Во однос на други бои за хулахопки: сиви, кафеави, бордо, еве подолу на сликите ќе видиш за кои конкретно тонови ти зборувам. А може и да смениш, па хулахопките да бидат со принт, а блуската со чист дизајн.
девојки ве молам за помош значи сакам да искомбинирам црни штикли со светло сини фармерки искинати и црна кратка кошула е дега кошулата не моќам да ја ставам во фармерките затоа што како што кажав кратка е само така закопчана изглеам ко балон некој е сеа да ми дадете совет за тоа како да ја стеснам ? да направам нешто... и кога ќе ја врзам напред позади сеуште ми е премногу широка....... совет некој ?? или да дадете некоја друга идеа за блуза да искомбинирам не мора да е и баш црната кошула
Дечки добрив на поклон вакви слични чизмички како на сликата и ми се допаѓаат но не знам како се носат и со што се комбинираат. Внатре се тигрести, мислам и дека може да се спушти горниот дел и де се гледа внатрешноста. Ајде дајте ми идеи како можат да се комбинираат?
Хм.. јас би ги искомбинирала со црни хеланки или тесни темни фармерки и некој блејзер... обожавам блејзери.. и да.. фини се баш
@TheTribe Може и на фармерки, а може и некој поромантичен стил со некоја сукњичка, зависи каков стил негуваш. Спојлер: Инспирација @GirlLove Мене искрено не ми се допаѓа. Повеќе ми изгледа за по дома и малку по детско ми наликува. Но, се зависи и како стои.
Devojkii crni pantoloni od onie bas sirokite znaci od gore se sirat mislam na zlaten spic da gi nosam ama gore? Predlozii?
Ако се со висок струк ( обично такви се овој модел) и ако ти одговара на градба на тело можеш со кроп топ. https://www.google.com/search?q=win...a9ou3bbzM:&usg=__T_NvXb1xZVFKaIV53STutCWa8SY=
Бендисав во NewYorker едно маиче бело со златенн патент напред еве вака слично. Имам високи чизми до над колената црни со златни додатоци и сега не знам со што да го искомбинирам надолу. (здолниште, панталони) Барав на Интернет, ништо во очи не ми влезе. Помош предлог ако има некој добредојден ќе ми е.