Сакам да комбинирам royal blue фустан со некој вид големо ланче, имитација на дијаманти Спојлер: ЛАНЧЕ Не знам со какви штикли би одело? Првичната замисла ми беше со крем, месо боја, ама се ми се чини дека ќе изгледа глупо ако носам вакво ланче. Или ако веќе се одлучам за крем штикли какво ланче да одберам? Сакам да биде големо, statement necklace.
Се бaрa мислење! Имaм фустан кoј вo гoрниoт дел е црн, a сукњестиoт дел е шaрен црнoбел. Јaс би гo нoселa исклучивo сo месo-бoјa хулaхoпкa. Спoред мене не иде сo темни (црни), a мaјкa викa зимa билo, сo темни се нoселo.... спoред вaс?
Сакам да ве прашам со што да ја искомбинирам блузичкава со некоја суќничка,или пантолони. Според вас?
Девојки, мал совет Дали се носат штикли што се отворени во прстите (кај палецот), со оглед на тоа што е зима, а тие се повеќе летен модел?
Фустанот, ланчево и сребрени штикли.... или крем штикли со нешто вакво https://www.google.com/search?q=cream necklace&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjJxuaeo_TJAhWJ_iwKHXKiCtYQsAQIGw
Devojki kakva jakna bi nosele na fustance so dolzina do kolena ili malku pod iskombinirani so cizmi ?
Имам ваква слична комбинација само без белите детали на блузата. Значи клот црна е. Ќе искомбинирам со црни хулахопки и црни салонки. Каков накит би ми предложиле?
девојки дали се носат сега вакви комбилезончиња со оглед на тоа дека е зима,имам исто вакво само црвено па се мислам за вечер дали да го носам