Фустанот е овој (во средина). Некако ми одговара и со црна и со крем шпиц салонка. Црна некако повеќе затоа што имам темно кафена коса..плус со црно плико.. Ама ако мислите дека крем е подобра варијанта, тогаш таа
@pierces И јас сум за црни. Бордото е баш идеално за есен-зима, и наместо да ја осветлуваш комбинацијата што е вообичаен потег за пролетно/летно време, малку и додади вака моќ со потемното. Плус, како што спомена ти си со темна коса, па ќе биде идеална комбинација!
@pierces дефинитивно со црна, по можност лак - црна. П.С. Каде се наоѓа бутикот? Фустанот е ептен добар.
Женски на леопардска сукничка тесна за долу шо одговара чизмичка некоја или штикла колку висока и каква боја горе подолго палтенце и хулахопки какви ако може помош
Реално сега сите ги носат -под глужд чизмите со дебела штикла-(како на сликата) но токму тоа ги прави оргинални и впечатливи оние над глужд("заборавените чизми") јас денес носев такви и се чувствував прекрасно и различно
Имам слична ваква суќна само што мојата е над колена. Е сега дали да ја носам овој период со чизми, со оглед на тоа што има цветен дезен или ич не иде ?
Јaс не би јa нoселa oвoј периoд.Немa врскa штo е цветен дизaјн туку мнoгу е светлa..бледa.Мoжеби бидејќи јaс сум oбoжaвaтел нa темните бoи ,пa зaтoa. Евo ти сепaк некoј сликички,мoжеби тебе би ти се дoпaднaлo.
Не гледам никаков проблем да ја носиш суќната со чизми. Цветниот мотив не ме асоцира само на пролет, лето и можеш да направиш многу добри комбинации. Јас лично би носела. Бидејќи суќната е шарена, најдобро е горниот дел да е еднобоен или без многу шари, некое џемперче, блуза/кошула со кардиган и сл. Можеш да додадеш некое ланче или марама. Се обидов да најдам слики, но ниту една суќна не е слична како на сликата, сепак ќе ги ставам можеби ќе ти дадат инспирација. Спојлер
@Dennings Не е проблемот цветниот принт воопшто, се носат цветови и во есен/зима периодот, но самиот материјал и тоа што е бела ја прави многу пролетна/летна и нема како, особено со чизми да ја комбинираш за овој период, нема да изгледа воопшто убаво. За комбинирање, освен ако не идеш нешто вака:
Feminki,dali e vo red ovaa kombinacia,kako vi se cini,nikako da i ujdisam bluza na suknjata a sakam da ja nosam,kosula i rolka izbegavam,meseto mi doaga do izraz,vaka ne se gleda ama pak nekako ne mi e prijatna za oko.mislenje?
Muabetot mi bese okolu gjemperot,dali da go nosam so sukjnata,inaku ovde e podignata nagore i izgleda kratko no e nad kolena so visok struk.sepak blagodaram za mislenjeto.